Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dcéra markizáčky Oňovej zaskočila divákov: Pozrite, čo v priamom prenose spravila s moderátorkou!

Dcéra Gizky Oňovej - Scarlett je riadna siláčka. Zobraziť galériu (7)
Dcéra Gizky Oňovej - Scarlett je riadna siláčka.

BRATISLAVA – Tromfla by nejedného chlapa! Gizka Oňová, ktorá si účinkovaním v markizáckej šou Svokra získala množstvo priaznivcov, vie vyriešiť snáď každý problém. V rodine však nie je jedinou ráznou a silnou ženou. Dcéra známej speváčky Scarlett má totiž dosť nezvyčajné hobby. Na vlastné oči sa o tom presvedčila aj moderátorka jojkárskeho Dobrého rána Kristína Guštafíková. Tú si siláčka podala v priamom prenose.

Činky nepotrebuje! Tvorcovia jojkárskej relácie Dobré ráno sa usilujú prinášať divákom zaujímavé témy a nezvyčajných hostí. Inak tomu nebolo ani v stredajšom vydaní, kde bezpochyby najviac zaujala dcéra repeťáčky Gizky Oňovej – Scarlett. Tá má popri varení skutočne nezvyčajný koníček.

Sympatická blondínka sa totiž venuje posilňovaniu s ľuďmi. „Mala som trošičku zdravotné problémy. Mám reumu a artritídu. Brala som strašne silné lieky, ktoré mi ale prestali zaberať. Potom som musela chodiť na steroidové injekcie, ktoré tiež prestali účinkovať a skončila som na morfíne. Povedala som si, že tak to nemôže byť a začala som jednoducho cvičiť,” opísala svoju cestu k netradičnému koníčku Scarlett. „Keď som bola v Afrike, nemala som možnosť dvíhať činky a závažia, tak som cvičila so svojou dcérou,” dodala.

Dcéra známej speváčky nezostala len pri slovách a pred kamerami dokázala, že je aj ženou činu. V priamo vysielaní bez otáľania schytila moderátorku Kristínu Guštafíkovú, s ktorou bez problémov urobila pár drepov. V tom momente zatajili dych nielen hostia prítomní v štúdiu, ale určite aj nejeden divák pri televíznej obrazovke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu