Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Barbara Haščáková po rokoch na Slovensku: Aha, ako teraz vyzerá!

Barbara Haščáková má po rokoch opäť dôvod vrátiť sa aspoň na chvíľu na Slovensko. Takto si zapózovala s Mirom Jarošom, s ktorým nahrala spoločnú skladbu. Zobraziť galériu (12)
Barbara Haščáková má po rokoch opäť dôvod vrátiť sa aspoň na chvíľu na Slovensko. Takto si zapózovala s Mirom Jarošom, s ktorým nahrala spoločnú skladbu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Opäť v rodnej krajine! Barbara Haščáková (34) žije za veľkou mlákou dlhé roky. V týchto dňoch sa však vrátila na Slovensko. Doviedli ju sem zaujímavé pracovné projekty. Dnes napríklad predstavila v jojkárskej relácii Dobré ráno novú pieseň, ktorú nahrala spolu s Mirom Jarošom (36). No spomedzi jej aktivít to zďaleka nie je všetko. Po dlhej dobe sa totiž predstaví pred tisíckami slovenských fanúšikov už túto sobotu na Cibula Feste.

Barbora Haščáková sa dlhodobo zdržiava v Amerike. Tam si pred rokmi odišla splniť svoj veľký spevácky sen. No napriek tomu nezabúda ani na svoju rodnú krajinu. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, má tu rozbehnutých hneď niekoľko zaujímavých projektov. A práve kvôli nim sa speváčka po rokoch vrátila na Slovensko. 

Spolu s Mirom Jarošom sa dnes objavila v jojkárskom Dobrom ráne. Dvojica predstavila novú pieseň s názvom Nepozerám. Tá vznikala naozaj netradične - hoci išlo o spoločnú skladbu, interpreti boli od seba vzdialení niekoľko tisíc kilometrov. Spevák totiž svoju časť textu nahral doma a umelkyňa zas v USA. 

No to nie je jediné, kvôli čomu Haščákovej kroky viedli pod Tatry. Po dlhom čase sa totiž slovenskí fanúšikovia opäť môžu tešiť na jej živé vystúpenie. Už v sobotu sa predstaví na Cibula Feste, ktorý štartuje dnes. Na podujatí odspieva aj staré známe piesne. „Určite si každý príde na svoje. Zaznejú skladby, ktoré ľudia poznajú, no predstavím aj novšie diela,“ prezradila pre topky.sk speváčka. Ako sama tvrdí, trému nepociťuje. „Skôr zodpovednosť ako trému. Tú som nikdy nemávala,“ dodala. 

Okrem Barbary sa na spomínanom festivale predstaví aj No Name, Slobodná Európa, Chinaski, Iné Kafe, Smola a Hrušky či známy slovenský DJ Milan Lieskovský. Na svoje si prídu aj priaznivci Hip-hopu. Na pódiu totiž vystúpia aj raperi Separ, Kali či Peter Pann. 

Vstupenky na Cibula Fest, ktorý sa koná v dňoch od 24. do 26. júla 2014, nájdete v sieti Predpredaj.sk >>

Video: Nahrávanie videoklipu k piesni Nepozerám. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu