Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Drsná kritika Bruchalu: Pali, tieto slová ťa nepotešia!

Pavel Bruchala jojkárskych divákov zatiaľ nepresvedčil. Zobraziť galériu (6)
Pavel Bruchala jojkárskych divákov zatiaľ nepresvedčil.

BRATISLAVA - Zlý začiatok! Pred pár dňami na obrazovkách televízie Joj odštartoval nový magazín s názvom Dobré ráno. V prvom vydaní dostali priestor všetci moderátori, utorkové vysielanie už mala pod palcom iba dvojica zložená z Pavla Bruchalu (36) a Lenky Čvirikovej-Hriadelovej (38). Bývalý markizák si však sympatie jojkárskych divákov nezískal. Práve naopak.

Pavel Bruchala v januári skončil v televízii Markíza a prešiel ku konkurencii. Po neistých chvíľach spojených s odchodom vtedajšieho riaditeľa Františka Borovského nakoniec dostal moderátorské miesto v novom jojkárskom formáte. 

Dobré ráno sa na obrazovkách objavilo v pondelok a hneď sa na jeho fanúšikovskej stránke objavili negatívne reakcie na exmarkizáka. Ďalšie pribudli po utorkovom vysielaní, kedy celý program už moderoval len on s Lenkou Čvirikovou-Hriadelovou. „Bruchala je veľké mínus tejto relácie. Nechytá sa. Opakuje vety ako z osobitnej školy, no skrátka - nevybrali ste dobre,” napísal jeden z divákov. „Pravdepodobne je vhodný pre iný formát, do Dobrého rána určite nie,” doplnil ho ďalší.

Podobných komentárov je ale na sociálnej sieti oveľa viac. Nikto iný nevyvolal toľko ohlasov ako práve Bruchala. „Ako keby nepatril do tejto partie. Nikdy viac. Na živé vysielanie nemá,” skonštatovali fanúšikovia jojkárskeho ranného vysielania. Dali tak jasne najavo, že Pavla tam jednoducho nechcú. Topky.sk preto zisťovali, ako je s jeho výkonmi pred kamerou spokojná samotná televízia. „Pavol Bruchala je tvárou televízie JOJ, vážime si jeho prácu a dlhoročné moderátorské skúsenosti,” vyhli sa priamej odpovedi na Kolibe. Nechajme sa teda prekvapiť, či si ho na tejto pozícii naďalej ponechajú alebo dôjde k nejakým zmenám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu