Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Koleník v ohrození kvôli Paneláku: Stačilo málo a ...

Marcel Maslovič, ktorého v seriáli Panelák stvárňuje herec Ján Koleník, sa dostane do ohrozenia života. Zobraziť galériu (5)
Marcel Maslovič, ktorého v seriáli Panelák stvárňuje herec Ján Koleník, sa dostane do ohrozenia života. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Chcú sa ho zbaviť?! V uplynulej sezóne jojkárskeho seriálu Panelák sa herec Ján Koleník (34) veľmi neobjavoval. Niekoľko mesiacov totiž pracoval na inom počine v susedných Čechách. No zdá sa, že po návrate do deja leží Maslák niekomu poriadne v žalúdku. Hneď na začiatku štrnástej série sa totiž jeho postava dostane do ohrozenia života. Stačilo málo a seriálový frajer by bol mŕtvy.

Panelák sa na obrazovkách televízie Joj objavuje už dlhé roky a medzi Slovákmi si vybudoval slušnú základňu stálych divákov. Tí sa už nevedia dočkať toho, kedy si svoj obľúbený seriál budú môcť vychutnať opäť.

Svetlo sveta v týchto dňoch uzreli prvé ukážky z jojkárskeho počinu. A zdá sa, že postava lámača ženských sŕdc Jána Koleníka, ktorý sa v uplynulej sérii veľmi neobjavoval, niekomu poriadne leží v žalúdku. Hneď v úvode novej seriálovej sezóny sa totiž Maslák dostane do ohrozenia života. Počas romantického obedu so seriálovou Baškou, ktorú stvárňuje Gabriela Marcinková, na dvojicu niekto namieri zbraň a vystrelí. Našťastie si to odnesie len pohár. 

Zábery z upútavky vyzerajú naozaj autenticky, v televízii sme preto zisťovali, ako sa hrozivé scény natáčali. „Bolo to zaujímavé točiť, pretože dablérka pravdaže netrafila presne do pohára. Spravilo sa to tak, že v prvom obraze Baška jemne buchla do pohára tak, aby sa rozbil a potom sa natočil obraz ženy so zbraňou. Takže je to práca šikovných strihačov,“ prezradila pre topky.sk PR manažérka televízie Joj Katarína Gajdošíková. 

Počas natáčania nebezpečne vyzerajúcej scény sa tvorcovia paradoxne aj poriadne nasmiali. „Bolo to vtipné, pretože sa muselo rozbiť niekoľko pohárov. Raz do neho Gabika vrazila až tak, že miesto toho, aby spadol na zem, oblial Jankovi Koleníkovi košeľu. Takže sa potom pekne fénovala, aby uschla a mohlo sa opäť pokračovať v nakrúcaní,“ dozvedeli sme sa z Jojky. K zraneniam našťastie nedošlo. 

Video: Upútavka na novú sériu jojkárskeho seriálu Panelák.

Panelák upútavka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu