Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drsné podmienky v Jojke: S týmto Koleník nerátal!

Ján Koleník si kvôli nakrúcaniu užil svoje. Zobraziť galériu (7)
Ján Koleník si kvôli nakrúcaniu užil svoje.

BRATISLAVA - Dali mu zabrať! Ján Koleník (35) je neodmysliteľne spätý s jojkárskym Panelákom. Najnovšie však dostal šancu aj v seriáli Divoké kone. No táto príležitosť nebola práve prechádzkou ružovou záhradou. Herec totiž zažil poriadne drsné podmienky. V mrazivých teplotách pod nulou sa potápal v ľadovom jazere, pričom ale zohrievanie sa v naštartovanom aute mal zakázané. A teplé nápoje dostal až po niekoľkých hodinách.

Kruté podmienky a obrovská smola! Ján Koleník onedlho poteší všetky svoje fanúšičky. V seriáli Divoké kone sa totiž objaví v sexi uniforme ako letec. Pri nakrúcaní však musel zvládnuť aj úlohu potápača. No nová príležitosť mu dala poriadne zabrať a nielen preto, že sa bojí výšok aj hĺbok.

Začiatkom februára, v mínusových teplotách, vyslala televízia Joj herca do vojenských lesov na Záhorí. Od rána až do poobedia musel Koleník znášať mráz a husté sneženie, pričom nemal šancu sa pred nepriaznivým počasím nikde ukryť. Štáb nemal k dispozícii žiadny prístrešok ani toalety. Navyše neprichádzalo do úvahy ani posedenie vo vyhriatom aute. „Kvôli nakrúcaniu nesmelo byť naštartované, takže sa naozaj nemali kde zohriať. Najskôr tvorcovia aj premýšľali, že zrušia výrobu, ale potom sa všetci dohodli, že to skúsia urobiť,” prezradil nám náš zdroj. 

Slovenský sexsymbol sa však navyše musel ešte potápať v ľadovom jazere. A to bol tesne pred touto výrobou ešte chorý. No a aby toho ešte nebolo málo, vozidlo s teplým čajom a horúcou kávou po ceste zapadlo a k hercom sa dostalo v čase, keď už mali polovicu nakrúcania za sebou. „Človek si zanadáva iba v duchu, ale sú aj ťažšie povolania a mal som na sebe naraz silnú vrstvu termoprádla a 2 neoprény. Cítil som sa komfortnejšie, než spoluherci v zimných vetrovkách. Hriala nás aj dobrá nálada a hlavne profesionalita štábu, natočili sme to veľmi rýchlo. Netrápili nás dlho,” prezradil k práci na Divokých koňoch herec. 

Máte radi Jána Koleníka? Zahlasujte za neho v ankete Telkáč roka 2014>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu