Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divákom jojkárskeho Paneláku dochádza trpezlivosť: Dosť! Kazíte našu mládež

Diváci seriálu Panelák sú zhrození z toho, že by mali byť Maslák (Ján Koleník) a Baška (Gabriela Marcinková) milencami. Zobraziť galériu (4)
Diváci seriálu Panelák sú zhrození z toho, že by mali byť Maslák (Ján Koleník) a Baška (Gabriela Marcinková) milencami.

BRATISLAVA – Búria sa! Jojkársky Panelák má síce v týchto dňoch na obrazovkách prestávku, no na Kolibe sa už nakrúca jeho ďalšia séria. Tá by so sebou mala priniesť viacero noviniek. Napríklad aj zaujímavú zápletku medzi Maslákom (Ján Koleník) a Baškou (Gabriela Marcinková). Tento fakt však priaznivcov seriálu príliš nepotešil. Práve naopak. Diváci sú na tvorcov nahnevaní. Vyčítajú im prehnané množstvo milostných avantúr medzi postavami.

Televízny Panelák pozná hádam každý Slovák. Jojkársky seriál sa totiž vysiela už šesť rokov a medzi divákmi má množstvo priaznivcov. Jeho obsahom sú životné príbehy ľudí a ich medziľudské vzťahy. Tie sú občas poriadne komplikované a zamotané. Tvorcovia za dlhé obdobie nakrúcania neobišli témy homosexuálov, mileniek, či striedania partnerov. A všetko nasvedčuje tomu, že od rozličných avantúr nemienia upustiť ani v pripravovanej trinástej sérii.

Kým skupinka divákov vníma kontroverznejšiu stránku seriálu pozitívne, nájdu sa tiež mnohí, ktorí to otvorene kritizujú. Príkladom môže byť nedávna búrlivá diskusia, ktorá sa objavila na fanúšikovskej stránke seriálu. Tvorcovia totiž zisťovali, čo hovoria ľudia na spojenie Bašky a Masláka, ktorí boli na konci trinástej série vo vzťahu s niekým iným.

U mnohých divákov sa takýto vývoj situácie nestretol s pochopením. „Fakt to už preháňate. Každý s každým tam flirtuje alebo spí. Takto chcete morálne podporovať mládež? A vraj potom odkiaľ to tí mladí majú,” rozhorčila sa jedna z fanúšičiek seriálu. „Už je toho ozaj veľa. Potom sa netreba čudovať, že to tak vyzerá aj v reálnom živote. Keď to takto pôjde ďalej, vysielací čas bude asi až po Črepinách*,” pridal sa ďalší z nespokojných diskutérov.

Televíziu sme v súvislosti s týmito reakciami oslovili. Ako vyšlo najavo, diváci si vzťah spomínanej dvojice vysvetlili inak, než mali. „Koniec trinástej série ukázal, že Baška bude Maslákovou hovorkyňou. Spomínaná fotka mala naznačovať, čo hovoria diváci na ich pracovné spojenie,” povedala nám na margo toho PR manažérka Jojky Katarína Gajdošíková.

Podľa našich informácií však nie je vôbec vylúčené, že pracovný vzťah dvojice by mohol do budúcna prerásť aj v milostný románik. Flirtovanie medzi spomínanými seriálovými postavami je dokonca badateľné aj na záberoch z nových upútaviek. Uvidíme, ako to teda napokon bude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu