Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Koleníkova milenka prekvapuje vzhľadom: Páni, tej to ale pristane!

Kristína Farkašová na nedávnej premiére na bratislavskej Magio pláži doslova žiarila. Zobraziť galériu (11)
Kristína Farkašová na nedávnej premiére na bratislavskej Magio pláži doslova žiarila. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ako to robí?! V uplynulých dňoch sa na bratislavskej Magio pláži konala premiéra českého filmu Zakázané uvolnění. Tú si nenechala ujsť herečka Kristína Farkašová (32), ktorá je známa aj zo seriálu Panelák ako milenka Jána Koleníka (34). Ryšavka ohurovala na podujatí prítomných svojím vzhľadom. Napriek tomu, že sa celé dni stará o dve malé dcérky, vyzerala naozaj výborne.

Pred pár dňami sa na bratislavskej Magio pláži konala premiéra českého filmu Zakázané uvolnění. Komédiu si na nábreží Dunaja nenechali ujsť stovky divákov. Medzi nimi sa objavila aj herečka Kristína Farkašová. A pri pohľade na ňu by len málokto tipoval, že si z domu odskočila od ročných dvojičiek. 

Ryšavka, ktorá v seriáli Panelák stvárňuje milenku herca Jána Koleníka, totiž všetkých navôkol ohurovala svojim vzhľadom. Obliekla si jednoduché biele tielko, ktoré nakombinovala s dlhou pásikovou sukňou. Rifľová bunda zaviazaná na bokoch dodala outfitu sviežosť. Červený rúž na perách bol už len čerešničkou na torte.

Svojmu partnerovi, jojkárskemu redaktorovi Jurajovi Hajdinovi, tak musí herečka robiť radosť. Pri pohľade na ňu je totiž jasné, že hoci sa doma stará o dve neposedné dievčatká, dáva si záležať aj na tom, aby sa svojmu milému páčila. 

Kristína Farkašová aj pri dvoch malých deťoch vyzerá výborne.
Zobraziť galériu (11)
Kristína Farkašová aj pri dvoch malých deťoch vyzerá výborne.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu