Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nešikovná Partlová, mrzutý Maštalír a Luknárov pád: Fúha, tak toto im nevyšlo!

Šťastie v prípade Mirky Partlovej, Tomáša Maštalíra a Romana Luknára vyzerá úplne inak.  Zobraziť galériu (7)
Šťastie v prípade Mirky Partlovej, Tomáša Maštalíra a Romana Luknára vyzerá úplne inak. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Samé nešťastie! Kým celý svet žil v uplynulom období klipom ku skladbe Happy, najnovšie sa slovenskí herci Mirka Partlová (29), Tomáš Maštalír (36) či Roman Luknár (49) nechali nahovoriť na verziu Nie hepy. Ako už z názvu vyplýva, je úplne naruby. Pozrite si, ako to vyzerá, keď sa umelcom absolútne nič nedarí a sú z toho mrzutí.

Takto šťastie rozhodne nevyzerá! Celý svet ovládla pieseň Happy od amerického speváka a producenta Pharella Williamsa. Každá krajina natočila už aspoň jedno video, ktoré znázorňuje, ako sú všetci neuveriteľne šťastní. Internetom však už najnovšie koluje aj slovenská verzia, ktorá zobrazuje presný opak. 

Jej aktérmi sú okrem iných aj známe tváre slovenského šoubiznisu. Tie sa predviedli v situáciách, kedy im nič nevychádza. Mirka Partlová predstavuje nešikovnú barmanku, ktorú poriadne ovplyvnila zlá nálada. Možno ju mala preto, že ťahala už niekoľkú šichtu po sebe - ako inak by sa totiž dalo vysvetliť, že sa fľašu so šróbovacím uzáverom snažila otvoriť otváračom na víno? 

Tomáš Maštalír zas ukázal svoju mrzutú tvár. Vrásky na čele mu vyrobil nanuk, ktorý sa mu vyšmykol z rúk a spadol na zem. Padal aj zjavne seknutý Roman Luknár, ktorý sa napriek obmedzenému pohybu snažil dostať z postele. Výsledkom bolo, že skončil na podlahe.

Okrem už spomínaných sa vo videu objavili aj rádioví spíkri Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč, herecký sexsymbol Ján Koleník, moderátorka Dagmar Didiana Dianová či herec Peter Sklár.

Sledujte video Nie hepy Farel Vilijems, v ktorom zahviezdili mnohé známe tváre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu