Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žúr po Vajdovej svadbe: Rituálny tanec s nožom, zásah polície!

Jozef Vajda predviedol pred krájaním torty zvláštny tanček. Zobraziť galériu (19)
Jozef Vajda predviedol pred krájaním torty zvláštny tanček.

BRATISLAVA – Museli ich krotiť! Vo štvrtok večer bolo v bratislavskej časti Devín poriadne rušno. V jednej z tamojších reštaurácií sa totiž konala svadobná hostina Jozefa Vajdu (59), ktorý sa presne v deň svojich narodenín oženil s priateľkou Júliou. Hercovi počas párty neschádzal úsmev z tváre a hostí pobavil napríklad nezvyčajným tancom s nožom v ruke. Do smiechu ale ženíchovi veľmi nebolo, keď sa na večierku objavili muži zákona.

Tichý obrad, bujará oslava! Ako sme vás na topkách informovali, vo štvrtok sa v kameňolome na bratislavskom Devíne konala svadba herca Jozefa Vajdu a jeho priateľky Júlie. Kým romantického sobáša pod holým nebom sa zúčastnil len úzky okruh ich najbližších, svadobná hostina spojená s narodeninovou párty mala už iné grády.

V reštaurácii situovanej neďaleko domu novomanželov sa zišlo zhruba 60 hostí. Spomedzi prominentných tvárí možno spomenúť napríklad hercovho kolegu a kamaráta Maroša Kramára, akademického maliara Daniela Bidelnicu, či modelku Denisu Dvončovú. V nočných hodinách zavítala na párty aj herečka Zdena Studenková so svojím partnerom Braňom Kostkom.

Ženích a nevesta si svoj veľký deň naplno užívali. Zhruba okolo deviatej hodiny večer spoločne krájali svadobnú tortu. Zvláštnosťou je, že Jozef tesne pred týmto úkonom predviedol prítomným nezvyčajný rituálny tanec, pri ktorom poskakoval pred hosťami s nožom v ruke. Šťastie, že  nikto neprišiel k zraneniu.

Zábavu však svadobčanom trochu znepríjemnili susedia. „Sťažovali sa na veľký hluk a poslali im tam policajtov. Tí prišli najskôr pred desiatou hodinou a potom aj zhruba pol hodinku na to,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Obyvateľom Devína bolo očividne úplne jedno, že sa v ich okolí žení taká hviezda z umeleckého sveta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu