Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozčúlený herec Vajda o slovenskom hokeji a športe: Niečo je tu zhnité!

Jozef Vajda nevidí budúcnosť športu na Slovensku ružovo. Zobraziť galériu (4)
Jozef Vajda nevidí budúcnosť športu na Slovensku ružovo.

BRATISLAVA - Nevidí to ružovo! Celé Slovensko žilo pár dní hokejom, no fanúšikovia zostali sklamaní. Rovnako tak aj herec Jozef Vajda (58). V markizáckom Teleráne sa však vyjadril aj k celkovej úrovni športu v našej krajine a hlavne k výchove mladých talentov. A pozitívne slová to neboli.

Nepotešili ho! Jozef Vajda sa v stredu objavil v markizáckom Teleráne pri téme účinkovania našich hokejistov na olympiáde. „Hokej ma pripravil o pár rokov života,” reagoval  herec na margo zápasu s Čechmi. 

Popri ľadovom športe si však neodpustil ani slová na úroveň ostatných odvetví. Na Slovensku to totiž asi žiadni pretekári nemajú jednoduché. „Treba sa zamyslieť, prečo nepodporujeme mládežnícky šport. Okolitým krajinám môžeme len tichučko závidieť,” vyjadril sa umelec. A postupne sa dostával do varu. „Ja som z toho proste znechutený. Niečo je zhnité v štáte dánskom. Treba sa nad tým zamyslieť, čo s mládežníckym športom ďalej,” povedal Vajda s tým, že kým u susedov rastú nové talenty, u nás sa musíme pri olympijských medailách spoliehať len na tie staré.

VIDEO: Jozef Vajda a Jozef Golonka o slovenskom športe

Vajda a Golonka v Teleráne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu