Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Netradičná svadba Joža Vajdu v kameňolome: Pre toto sa po 12 rokoch oženil!

Jozef Vajda sa včera oženil so svojou priateľkou Júliou. Zobraziť galériu (34)
Jozef Vajda sa včera oženil so svojou priateľkou Júliou.

BRATISLAVA – Ako z romantického filmu! Herec Jozef Vajda (59) na svoj včerajší narodeninový deň nikdy nezabudne. V kruhu najbližších totiž oficiálne spečatil svoj vzťah s partnerkou Júliou, ktorú si vzal po dlhých dvanástich rokoch vzťahu. Svadba sa konala netradične v kameňolome a sympatický umelec prezradil aj dôvod, prečo sa k tomuto závažnému kroku odhodlal.

Nečakané prekvapenie! Z herca Jozefa Vajdu je od včerajška ženáč. Spoločne s partnerkou Júliou si totiž povedali svoje „áno“ v bratislavskej časti Devín, kde spolu bývajú v rodinnom dome. Svadba sa konala netradične v neďalekom kameňolome a zúčastnil sa jej len úzky kruh najbližších.

Tí sa začali v dome mladomanželov schádzať až popoludní. Ženáč a narodeninový oslávenec v jednom im počas príprav obradu prezradil, prečo sa spoločne s Júliou pre tento závažný životný krok odhodlali. „Bludisko už máme za sebou. Sme dosť starí na to, aby sme blúdili,” poznamenal Vajda, ktorému počas celého dňa neschádzal úsmev z tváre.

Slávnostný obrad prebehol o piatej popoludní. O hudobný sprievod sa staral hercov zať Matej, ktorý hral na saxofóne. Mladomanželia sa vo chvíli nabitej emóciami neubránili ani slzám dojatia a romanticky sa objímali a bozkávali. Priamo pod holým nebom absolvovali aj svoj prvý svadobný tanec, počas ktorého Júlia svojho Jozefa poriadne rozosmiala. Čo mu však pošepla do uška, vedia iba oni dvaja.

Zábery z netradičnej svadby nájdete v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu