Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vulgárna hádka slovenských hercov: Ty ch*j, ty debil, znelo z ich úst po bitke!

Jozef Vajda v Sladkom živote po hereckej bitke s Milanom Ondríkom vychŕlil spŕšku neslušných slov. Zobraziť galériu (8)
Jozef Vajda v Sladkom živote po hereckej bitke s Milanom Ondríkom vychŕlil spŕšku neslušných slov.

BRATISLAVA – Vychrlil nečakanú spŕšku nadávok! Herec Jozef Vajda (59) momentálne účinkuje v jojkárskej relácii Sladký život, v ktorej môžu diváci prostredníctvom kamier nahliadnuť do súkromia celebrít. Dobre stavaný umelec v utorkovej časti predviedol fanúšikom tejto šou nielen svoje svaly, ale aj neslušný slovník. Po roztržke s kolegom sa z jeho úst drali nadávky ch*j, debil, či do r*ti.

Tak toto si mohol odpustiť! Charizmatický herec Jozef Vajda sa už nejaký čas objavuje v jojkárskej reality šou Sladký život, kde divákom približuje svoje súkromie. V utorkovej časti opäť ukázal aj čo-to zo zákulisia divadla.

Jeden zo vstupov Vajda nakrúcal v šatni s kolegom Milanom Ondríkom, s ktorým hrá v predstavení Nevesta hôľ. Starší z hercov pri tom divákom predviedol aj svoj neslušný slovník. Stalo sa tak po tom, ako do seba dvojica začala štuchať päsťami. Nitran, známy napríklad aj ako Noro z jojkárskeho Paneláku, však udrel Jozefa viac, než by sa v rámci srandy patrilo. „Ach, Bože, Milan, ty si taký... Ja nebudem môcť hrať, ty debil. Si normálny, ty ch*j?“ zazneli následne z úst zasiahnutého nadávky. 

Nato si obaja začali ukazovať modriny a zranenia zo vzájomnej divadelnej bitky, do ktorej sa na javisku vložili zrejme až príliš. Ondrík si dokonca stiahol nohavice, aby predviedol podliatiny na nohách a do kamery otrčil aj poriadne doráňaný chrbát. Následne začal opäť Vajdu udierať. „Idem ja do r*ti, lebo ja dnes nedohrám,“ zareagoval na to Jozef. 

Topk.sk zisťovali, čo na tieto výrazy hovorí samotná televízia. „Ide o expresionizmy, ktoré sa používajú v normálnej slovnej zásobe,“ obraňovala účinkujúceho umelca PR manažérka televízie Joj Katarína Gajdošíková. Mnohých však určite zarazilo, že takéto slová vyšli pred kamerami z úst takého uznávaného herca, akým je Jozef Vajda. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu