Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pamätáte si na sexi Martinu z Pláže 33? Ženské krivky sú fuč!

Martina Jendrušáková na sebe poriadne popracovala a po roku vidno prvé výsledky. Zobraziť galériu (8)
Martina Jendrušáková na sebe poriadne popracovala a po roku vidno prvé výsledky. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Samé svaly! Martina Jendrušáková (23) pútala v markizáckej reality šou Pláž 33 pozornosť vďaka sexi tváričke a božským krivkám. Tie totiž mala zaoblené na tých najsprávnejších miestach. No blondínka zrejme so svojou figúrou nebola stopercentne spokojná. Po odchode zo súťaže totiž začala na sebe pracovať. A tu je výsledok.

Martina Jendrušáková patrila bezpochýb k najvýraznejším tváram letného markizáckeho projektu Pláž 33. Veď práve kvôli jej atraktívnej vizáži si to do televízneho baru namieril nejeden zákazník mužského pohlavia. Krivky sympatickej blondínky boli totiž zaoblené na tých správnych miestach. No zatiaľ čo viacerí páni na súťažiacej mohli oči nechať, ona zrejme so svojou postavičkou nebola úplne spokojná. 

Vrhla sa totiž na posilňovanie. A ako vidno, dlhé hodiny driny vo fitness centre priniesli výsledok - plavovláska má konečne krivky, po akých túžila. „Je to o tom, čo sa páči hlavne mne a v druhom rade môjmu priateľovi. Som mladá baba, ktorá nechce mať na bruchu faldíky, keď sa zohne alebo si sadne. Nechcem mať kocky na bruchu ako Nikola W., ale tiež nechcem mať neforemné a mľandravé telo. To je všetko,“ zverila sa Jendrušáková na sociálnej sieti svojim priateľom a fanúšikom. Tí však tvrdia, že predtým jej telo vyzeralo omnoho lepšie. 

„Ja viem, čo si chceš prečítať, ale predtým to bolo lepšie. Ani nie lepšie, ale ženskejšie,“ napísal jeden z Martininých priaznivcov. „Vľavo určite lepšie,“ znie jednoznačne ďalší z názorov na margo porovnávacej fotografie "pred" a "po". Tak nechajme sa prekvapiť, či sa blondínka po prečítaní nie veľmi pozitívnych názorov na figúru vzdá posilňovania a vypestuje si opäť ženské krivky. 

Vidno, že Martina Jendrušáková trávi v posilňovni veľa času.
Zobraziť galériu (8)
Vidno, že Martina Jendrušáková trávi v posilňovni veľa času.  (Zdroj: Facebook)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu