Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blonďavá sexica z markizáckej šou: Hm, je z nej bruneta... Páči sa vám?!

Martina Jendrušáková Zobraziť galériu (9)
Martina Jendrušáková

BRATISLAVA - Zmenila sa! Martina Jendrušáková (25) pútala pozornosť v markizáckom projekte Pláž 33, kde sa ukázala nahá a vytvorila zamilovaný párik so svojím kolegom. Od skončenia šou sa však už v oblasti šoubiznisu nepohybuje. A tak mnohí ani nevedia, že z blonďavej sexice je už nejaký ten čas bruneta. Pozrite...

Martina Jendrušáková sa najprv ukázala v súťaži Miss Universe SR 2011 a o rok neskôr účinkovala v markizáckom projekte Pláž 33. Tam zaujala nielen peknou tváričkou, ale divákom dokonca ukázala aj svoje nahé telo. A v centre záujmu sa udržiavala aj vzťahom s kolegom Emom Hiričom, ktorý ale po skončení šou dlho nevydržal. 

Dnes už je Martina úplne mimo šoubiznisu a dokonca sa aj dosť zmenila. Z blondínky je totiž brunetka. A ona sama je so zmenou maximálne spokojná. „Ja osobne, čím som staršia, tým som krajšia. Ale nie... Ale aspoň som vymenila hnusné peroxidové vlasy za naturálnu hnedú, nenosím červené líčka ako Maruška, obočie bolo tiež hrôza a tá postava... Škoda slov,” napísala k porovnávaciemu záberu s fotografiami z minulosti a súčasnosti. Čo myslite? Pristane jej to viac dnes či to bolo lepšie pred rokmi? 

Martina Jendrušáková sa od čias Pláže 33 dosť zmenila.
Zobraziť galériu (9)
Martina Jendrušáková sa od čias Pláže 33 dosť zmenila.

Viac o téme: Martina Jendrušáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu