Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Utrpenie sexi Martiny z markizáckej šou: Agresívny Emo ukázal odvrátenú tvár!

Martina Jendrušáková si toho pri Emanuelovi Hiričovi dosť vytrpela. Zobraziť galériu (5)
Martina Jendrušáková si toho pri Emanuelovi Hiričovi dosť vytrpela.

BRATISLAVA – Zmenil sa o 180 stupňov! Ako sme vás už na topkách informovali, vzťah víťaza reality šou Pláž 33 Emanuela Hiriča (26) a jeho súperky Martiny Jendrušákovej (22) je v troskách. V súvislosti s rozchodom dvojice sme sa najnovšie dozvedeli, že sexi blondínka si toho v priebehu štyroch mesiacov dosť veľa vytrpela. Z pozorného a usmievavého Banskobystričana sa totiž podľa jej slov vykľul agresívny a alkoholom naliaty výtržník.

Emanuel Hirič a Martina Jendrušáková sa spoznali v lete tohto roka, keď sa obaja pokúšali uspieť v markizáckej šou Pláž 33. Televízni diváci sa v tom čase mohli prizerať na rodiacu sa lásku, ktorú podľa ich vlastných slov nemohlo nič zlomiť. Zhruba po štyroch mesiacoch je však všetko inak. Zaľúbenci sa rozišli. Dôvod? Poníženie, trápenie a Emova agresivita.

Ako nám Martina v súvislosti s rozchodom prezradila, spúšťačom problémov bola mladíkova záľuba v pití alkoholu. „Eman bol bohužiaľ každý deň opitý a ja som to už nezniesla. Nezniesla som to tíško tolerovať a starať sa o domácnosť, znášať ponižovanie a urážky. On si nič nevážil. Všetko, čo som pre neho robila, mu bolo málo,“ poznamenala na adresu rušných chvíľ Jendrušáková. Varovaním jej zrejme malo byť aj Hiričovo vyčíňanie počas súťaže, keď pod vplyvom alkoholu ohrozoval návštevníkov bratislavského baru.

Potupa a kruté slová však neboli to jediné, čo šarmantnú blondínku trápilo. „Začal byť agresívny. Chvalabohu, len slovne. A na párty flirtoval skoro s každou babou. Myslím si, že nie som na neho odkázaná a už vôbec nie na to, aby sa ku mne muž takto správal,“ dodala v návale zlosti Martina, ktorú Hirič pod vplyvom alkoholu vyhodil z ich spoločného hniezdočka. Ako tiež dodala, Emovi vrátila aj auto, ktoré jej nedávno kúpil.

Aj napriek všetkému, čím si Jendrušáková v uplynulých mesiacoch prešla, sa však netají tým, že Ema stále miluje. Dokonca nevylučuje ani možnosť, že by sa k sebe po tom všetkom utrpení vrátili. „Cesta späť k nášmu vzťahu stále môže existovať, ale to ukáže čas. Nechcem to hneď uzavrieť, že určite už nikdy viac sa nedáme dokopy, pretože ho stále milujem, aj keď ma bolí, ako sa niekedy správal. Vždy je cesta späť možná,“ uzavrela Martina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu