Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Martina z markizáckej šou si užíva exotiku: Agresívneho Ema vymenila za tohto fešáka!

Martina Jendrušáková si spoločne so svojím novým priateľom Eugenom užíva luxus a exotiku. Zobraziť galériu (7)
Martina Jendrušáková si spoločne so svojím novým priateľom Eugenom užíva luxus a exotiku.

BRATISLAVA – Opäť šťastná! Koncom roka sme vás na topkách informovali o tom, že láske z markizáckej šou Pláž 33 je už koniec. Martina Jendrušáková (22) a Emanuel Hirič (26) sa po štyroch mesiacoch trápenia rozišli. Sexi blondínka však za agresívnym svalovcom dlho nesmútila. Ako sa nám podarilo zistiť, v týchto dňoch si užíva luxus a exotiku po boku nového priateľa Eugena (35).

Hoci sa v lete minulého roka zdalo, že lásku Martiny Jendrušákovej a Emanuela Hiriča nič neprekoná, opak bol pravdou. Vzťah, ktorý sa rodil pred televíznymi kamerami, nemal dlhé trvanie a dvojica sa rozišla za pomerne dramatických okolností. Šarmantná blondínka je však po chvíľach trápenia opäť šťastná. Dôvod? Nová láska!

Ako nám Martina v súvislosti s novým vzťahom prezradila, svojho partnera poznala už dávnejšie. „Spoznali sme sa počas dovolenky na Kube, ktorú sme absolvovali spoločne s dievčatami z Miss Universe SR 2011 po skončení súťaže. Do oka sme si padli už vtedy, ja som však bola v tom čase zadaná, tak sme to ďalej nerozvíjali,“ povedala pre topky.sk blondínka. „Trvalo nám dva roky, kým si nakoniec našli k sebe cestu. Náhodne sme sa stretli v Bratislave, kde medzi nami opäť preskočila iskra,“ dodala s úsmevom.  

Uzimené počasie vymenili zaľúbenci v týchto dňoch za horúcu exotiku. „Momentálne sa vyhrievame v Punta Cana, kde pobudneme 9 dní. Potom ideme na týždeň na plavbu loďou po karibských ostrovoch. Vychutnávame si teplo, slniečko, more, relax a hlavne samých seba,“ prezradila nám Jendrušáková, ktorá si pochvaľovala aj oslavy sviatku všetkých zamilovaných. „Bol to ten najkrajší Valentín, aký som kedy zažila. Ruka v ruke pod palmami,“ uzavrela.

Martina Jendrušáková žiari šťastím. Po boku nového priateľa si užíva exotiku.
Zobraziť galériu (7)
Martina Jendrušáková žiari šťastím. Po boku nového priateľa si užíva exotiku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu