Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

S Twiinskami je aj kávičkovanie sexi: Letná dávka provokácie!

Sexi Twiinsky predviedli stehienka aj neposlušné šaty. Zobraziť galériu (8)
Sexi Twiinsky predviedli stehienka aj neposlušné šaty.

BRATISLAVA - Poriadna dávka sexepílu! Veronika a Daniela Nízlové (28) sú známe tým, že pri vystúpeniach preferujú provokatívne oblečenie. Zdá sa však, že ani počas bežného dňa sa s takýmto imidžom nelúčia. Veď aj keď sme ich pred pár dňami nafotili v centre Bratislavy na kávičke, obe boli vyparádene v minišatách odhaľujúcich stehienka. A zároveň ich tieto sexi outfity akosi neposlúchali.

Veronika a Daniela Nízlové sú známe tým, že nemajú problém čo-to poodhaliť zo svojich zvodných tiel. A to nielen pri vystúpeniach. Nedávno totiž pózovali aj pre pánsky magazín. Speváčky sú však za sexi cice aj počas bežného dňa. 

Dôkazom môžu byť fotografie, ktoré sa nám podarilo urobiť v centre Bratislavy. Známe sestry si posedeli pri kávičke a zaslúžene priťahovali pohľady okoloidúcich. Dvojčatá totiž vytasili na domácich a aj turistov svoje nohy, ktoré im vykúkali spod minišiat. Veronika pri odchode dokonca trošku bojovala so spodnou časťou, ktorá jej vyliezla až príliš vysoko. Zato mala lepšie poistený vršok, ktorý naopak narobil problémy Daniele. Len tak-tak, že tmavovlásky neukázali na verejnosti viac, než chceli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu