Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi TWiiNS ako dovolenková atrakcia: Aha, čo po nich turisti chcú!

Sexi dvojičkám Veronike a Daniele Nízlovým len málokto odolá. Zobraziť galériu (6)
Sexi dvojičkám Veronike a Daniele Nízlovým len málokto odolá. (Zdroj: Mário Gotti)

BRATISLAVA - Ako medzinárodné hviezdy! Presne takto sa zrejme cítia naše najznámejšie dvojičky Veronika a Daniela Nízlové (27), keď sa objavia v zahraničí. Dvojitá dávka sexi Sloveniek totiž oslovuje turistov po celom svete. Tí ich následne žiadajú, aby sa s nimi fotili. Ako nám v súvislosti s tým TWiiNS prezradili, občas sa cítia ako dovolenková atrakcia.

Speváčky z hudobného dua TWiiNS zaznamenávajú za hranicami našej krajiny v uplynulom období úspechy. No ako nám dvojičky prezradili, v cudzine pútali pozornosť už aj predtým. Dôvod je úplne jednoduchý - sexepíl a navlas rovnaká podoba. „Hoci sme sa neobliekali vždy rovnako, ľudia skrátka i napriek tomu zistili, že sme dvojičky. A tak sa s nami fotili ako s takou atrakciou,“ prezradili pre topky.sk krásky.

O poriadny rozruch sa však na dovolenke postarali niekoľko rokov dozadu. „Pamätám si, že keď sme mali 14-15 rokov a boli sme na výlete s našimi najlepšími kamarátkami, tiež dvojičkami, tak sme sa obliekli všetky štyri úplne narovnako. Z toho boli tiež ľudia poriadne vyvalení. Samozrejme si nás fotili - všetky štyri rovnaké, dve dvojičky, identicky oblečené,“ zaspomínali si speváčky na úsmevnú príhodu z dovolenky.

Čo sa týka blížiaceho sa leta, časť z neho by známe sestry chceli stráviť vo Francúzsku. „Plánujeme navštíviť Provence. No našim snom je Bora Bora,“ zhodli sa vo výbere dovolenky TWiiNS. 

Sledujte Topky TV: Rozhovor so sestrami Veronikou a Danielou Nízlovými z dua TWiiNS. 

TWiiNS dovolenky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu