Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Twiinska odhodila na párty zábrany: Veď načo tričko?

Daniela Nízlová z dua Twiins vie, ako pritiahnuť pohľady všetkých navôkol. Zobraziť galériu (15)
Daniela Nízlová z dua Twiins vie, ako pritiahnuť pohľady všetkých navôkol. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Sexi cica parádnica! Pondelkový večer sa na bratislavských Zlatých pieskoch niesol v znamení módy. Konala sa tam totiž prehliadka letných kúskov. Spolu so svojou sestrou Veronikou (28) si ju prišla vychutnať aj Daniela Nízlová (28) z dua Twiins. A hneď, ako sa na akcii objavila, strhla na seba všetky pohľady. Zvodná brunetka mala totiž na sebe oblečený miniatúrny top pripomínajúci čipkovanú podprsenku.

Známe tváre slovenského šoubiznisu si to v pondelok večer namierili na bratislavské Zlaté piesky. Nešli sa však ochladiť do osviežujúceho jazera, ale inšpirovať sa aktuálnymi trendmi - konala sa tam totiž módna prehliadka. Tú si okrem iných prišli vychutnať aj naše najznámejšie dvojičky Daniela a Veronika z dua Twiins.

Ako už býva zvykom, sexi speváčky vyvolali poriadny rozruch. Teda najmä o pár sekúnd mladšia Daniela. Brunetka sa totiž na akcii objavila v sexi čipkovanom korzete, ktorý viac ako klasický top pripomínal podprsenku. Veď niečo také minimalistické sa inak ako spodnou bielizňou nazvať ani nedá. Treba však uznať, že brunetka si so svojimi dokonalými krivkami podobné kúsky rozhodne dovoliť môže a pohľad na ňu bol viac než príjemný. Minimálne pre mužskú časť hostí. 

Daniela Nízlová prišla na módnu prehliadku v poriadne sexi podprsenkovom korzete.
Zobraziť galériu (15)
Daniela Nízlová prišla na módnu prehliadku v poriadne sexi podprsenkovom korzete.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu