Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vpredu dvojky, vzadu pevné polky: Sexi Twiinska predviedla postavičku bohyne!

Twiinska Veronika Nízlová má skvelú postavičku a oblý zadoček. Zobraziť galériu (7)
Twiinska Veronika Nízlová má skvelú postavičku a oblý zadoček.

TURECKO - Ohuruje turistov! Veronika Nízlová (28) z dua Twiins si aktuálne užíva dovolenku v Turecku. Tam odcestovala spolu so svojím priateľom Tomášom. Dvojica chvíle oddychu samozrejme aj dokumentuje a fotografie veselo zverejňuje na sociálnych sieťach. A tak sa krivkami zvodnej tmavovlásky môžu kochať aj slovenskí fanúšikovia - spredu i zozadu.

Má čo ukazovať! Veronika a Daniela Nízlové, ktoré sa preslávili ešte v detskom veku ako spievajúce dvojičky, dnes už netrávia každú voľnú chvíľu pokope. Obe majú vlastný život. Prvá menovaná si v týchto dňoch vychutnáva dovolenku v Turecku po boku svojho priateľa Tomáša. 

Pobyt v obľúbenej turistickej destinácii však nemôže prebiehať bez neustáleho fotografovania. Objektom slnečných záberov, ktoré dvojica zverejňuje, je prevažne Veronika. A niet divu, že jej partner sa ňou rád pochváli. 

Speváčka si totiž udržiava skvelú postavu zaoblenú na tých správnych miestach. K plnšiemu hrudníku jej pomohla plastická operácia, pri ktorej sa v roku 2007 podarilo chirurgom vyčarovať z nuliek dvojky. Zato šťavnatý zadoček je dielom prírody. A tmavovláska ho evidentne rada vystavuje na obdiv v kúskoch, ktoré ho príliš nezahaľujú. „Je to od maminy z predajne, dala ich ušiť, v podstate sa dajú kúpiť len u nej,” odpovedala Nízlová na otázku, odkiaľ má plavkový spodok, ktorý zvýraznil jej pevné polky. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu