Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Surový ÚTOK na speváčku Mambu: Mlátil ju päsťami až do krvi!

Dáša Mamba Šarközyová bola pred pár dňami surovo napadnutá a zbitá. Zobraziť galériu (5)
Dáša Mamba Šarközyová bola pred pár dňami surovo napadnutá a zbitá.

BRATISLAVA - Narazila na násilníka! Dáša Mamba Šarközyová (26), ktorá aktuálne súťaží v jojkárskom X Factore, sa stala obeťou brutálneho útoku. Stalo sa tak po tom, čo do jej auta v stredu takmer narazilo iné vozidlo. Speváčka bola zvedavá, prečo vodič nedával pozor, no túto otázku mu radšej nemala klásť. Starší muž ju totiž začal biť. Päsťami ju udieral najmä do hlavy a tváre. V blízkosti sa našťastie nachádzali policajti, ktorí tmavovlásku uchránili od najhoršieho. Ku skrvavenej Bratislavčanke okamžite zavolali záchranku.

Nepríjemná a boľavá skúsenosť! Dáša Mamba Šarközyová sa v stredu takmer stala účastníčkou dopravnej nehody, keď ju aj ostatných účastníkov premávky ohrozil istý muž. Tmavovláska to nenechala len tak a poriadne na to doplatila. „Stála som na červenej, tak som vystúpila a spýtala sa ho, prečo náš všetkých takto ohrozil. On ma na to udrel päsťou,” povedala nám speváčka. 

Šokovaná Bratislavčanka sa preto vrátila do svojho auta, no šesťdesiatnik ju odísť nenechal. „Rozhodol sa, že si zo mňa spraví boxovací mech. Vytiahol ma z auta a začal biť. O 10 doobeda, za bieleho dňa. A neboli to facky, ale rany päsťou. Väčšinu schytala hlava,” spomínala na surový útok Mamba. Podľa nej išlo o údery, ktoré by zložili aj chlapa. „Zaliala ma krv a točila sa mi hlava, Cítila som sa, akoby ma prešiel autobus,” dodala.  

Na krik svedkov vraj rozzúrený vodič nedbal. Našťastie, v blízkosti sa nachádzali policajti v civile, ktorým potýčka neušla. „Zavolali kolegov aj záchranku, jeho hneď odviezli do cely predbežného zadržania a mňa do nemocnice. Všetko v podstate vybavili za mňa. V tom šoku som sa im ani nestihla poďakovať,” pochvaľovala si muzikálová herečka prístup mužov zákona, ktorí svojím zásahom zabránili ďalšiemu bitiu a oveľa horším následkom. 

Incident nám potvrdili aj na polícii. „Dňa 30. 4. 2014 bol hliadkou Policajného zboru na osobnej slobode obmedzený 63-ročný vodič, nakoľko po predchádzajúcej cestnej kolízii s 26-ročnou vodičkou osobného motorového vozidla ju po zastavení na svetelnej signalizácii fyzicky napadol. Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva,” povedal nám hovorca Michal Szeiff. 

Speváčka skončila s modrinami po celej tvári a s rozbitými ústami. Kvôli opuchu nemôže poriadne jesť ani piť. Našťastie, vyšetrenie nepreukázalo otras mozgu a počas kritickej prvej noci sa neprejavili ani nijaké ďalšie skryté poranenia. Len na verejnosti sa zrejme tak skoro neukáže... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu