Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mamba z X Factoru má nové telo a nového chlapa: Zbalila kolegu z televíznej šou!

Dáša Mamba Šarközyová a Tibor Gyurcsík majú k sebe blízko. Podľa našich zistení tvoria pár. Zobraziť galériu (6)
Dáša Mamba Šarközyová a Tibor Gyurcsík majú k sebe blízko. Podľa našich zistení tvoria pár.

BRATISLAVA - Nie je sama! Dáša Mamba Šarközyová (26) po dlhých piatich rokoch vzťahu vstupovala do jojkárskeho X Factoru už ako slobodná žena. Pred kamerami tak prekvapila nielen relatívne čerstvým rozchodom, ale aj schudnutou figúrou, ktorú si po súťaži ešte vylepšila. A zdá sa, že rovno ulovila aj kolegu zo speváckeho projektu. Podľa našich zistení tmavovláska tvorí pár s Tiborom Gyurcsíkom (27). Ten skončil v spomínanej šou na treťom mieste.

Do tretice všetko dobré! Dáša Mamba Šarközyová sa zúčastnila SuperStar aj Eurovízie. Ale až X Factor sa stal jej osudovou súťažou. Speváčka totiž vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým, jej song Goodbye Boy valcuje hitparády a zdá sa, že v jojkárskom projekte si našla aj lásku. 

Už nejaký čas sa šepkalo, že tmavovláska má po svojom boku niekoho z hudobnej brandže. Nakoniec sa Dáša „prezradila” sama fotografiami s Tiborom Gyurcsíkom, ktorý v speváckej šou skončil na treťom mieste. „Tibor, ja som si stále hovoril, že sa ti to splní. Držím vám palce,” napísal pod zábery dvojice človek, ktorý vo svojej správe nešetril ani takzvanými zamilovanými smajlíkmi. 

Topky.sk v tejto súvislosti kontaktovali aj samotnú Šarközyovú. „Nechcem to rozoberať. Nechám to otvorené, nech si každý myslí, čo chce. Čas všetko ukáže,” odpovedala nám na priamu otázku, či s Gyurcsíkom tvorí pár. 

Obaja účastníci X Factoru pritom svoje posledné vzťahy ukončili relatívne nedávno. Dáša sa po piatich rokoch rozišla s partnerom Matúšom začiatkom roka. Tibor do šou vstupoval ešte ako zadaný, neskôr však priateľku opustil. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu