Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tvár bez mejkapu a prsia von: Dračica Dasha Mamba zarezáva vo fitku!

Dáša Mamba Šarközyová poteší nejedno mužské oko. Zobraziť galériu (9)
Dáša Mamba Šarközyová poteší nejedno mužské oko.

BRATISLAVA - Má čo ukázať! Dáša Šarközyová (26) alias Dasha Mamba sa po účasti v X Factore pomaly stáva novou hviezdou našej hudobnej scény. Už čoskoro bude nakrúcať ďalší klip a práve kvôli tomu drie v posilňovni. Do fitka chodí speváčka ako úplne obyčajná žena, teda bez mejkapu. Zato však pri cvičení púta pozornosť poriadne nadupaným dekoltom.

Dáša Mamba Šarközyová súťaž X Factor síce nevyhrala, no po vypadnutí zo šou sa jej celkom darí. Jej singel Goodbye Boy bodoval v hitparádach a klip k piesni videlo množstvo Slovákov. Aj kvôli dobre našliapnutej kariére si speváčka dáva záležať na svojom výzore. 

Nám sa podarilo zastihnúť ju v petržalskom fitnescentre Fit up!, kde maká na svojej postave. „Nenahnevám sa, ak ešte niečo zhodím, no nie je to priorita. V prvom rade spevňujem svalstvo, potrebujem vyzerať dobre,” povedala nám Mamba. Ako sme zistili, vyrysovanú figúru si želá hlavne kvôli nakrúcaniu ďalšieho klipu. „Budem tam v bielizni a malo by to nejako vyzerať pred tými kamerami. Musí to byť dokonalé. Nemám svedomie ukazovať sa, keď to nie je stopercentné,” prezradila nám tmavovláska. 

Pri cvičení si známa Slovenka na maniere nepotrpí a v posilňovni drela bez nánosov líčidiel na tvári. Nenápadná však určite nebola. V niektorých polohách jej totiž doslova vypadávali prsia z výstrihu. „Mala som obyčajné tielko, nemyslím, že by som bola extrémne vyzývavo oblečená. Ani nevnímam, že by boli nejaké prehnané reakcie zo strany mužov,” komentovala to so smiechom Šarközyová. Pozornosť vraj pútala viac, keď sa do fitka vybrala v kraťasoch. „Na ten deň nezabudnem. Psychicky som to nezvládla a v polovici tréningu som odišla. Chlapi niekedy vedia dávať okato najavo, že sa chcú pozerať,” ​posťažovala sa Dáša. Nuž, sexi ženy to majú niekedy ťažké...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu