Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Priznanie po 8 rokoch: Dračica Mamba klamala telom!

Mamba Dasha Šarközyová po dlhých ôsmich rokoch zhodila nadpojené vlasy. Zobraziť galériu (6)
Mamba Dasha Šarközyová po dlhých ôsmich rokoch zhodila nadpojené vlasy. (Zdroj: archív D.Š)

BRATISLAVA - Zmena imidžu! Dáša Šarközyová (27), známa tiež pod umeleckým menom Mamba Dasha, okrem svojho speváckeho talentu ohuruje aj dokonalým vzhľadom. Málokto však vie, že ku kráse si tmavovláska trochu pomohla. Po ôsmich rokoch totiž verejne priznala, že jej hustá hriva je len prácou šikovných kaderníkov. V skutočnosti má brunetka vlasy iba po plecia.

Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha pred rokom hviezdila v speváckej šou X Factor. Tam ohúrila nielen výkonom hodným profesionálky, ale aj tip-top vzhľadom. No ako pred pár dňami kráska priznala, za dokonalý výzor nemôže ďakovať iba samotnej prírode. 

V príspevku na sociálnej sieti Facebook tmavovláska prezradila, že dlhá hustá hriva, ktorou sa doteraz pýšila, je dielom šikovných kaderníkov. „Občas sú ľudia prekvapení, keď poviem, že mám prirobené vlásky. Bolo by fajn, keby boli moje, ale bohužiaľ, nemám to šťastie, takže odkedy prišla na Slovensko táto možnosť, využívam ju s radosťou naplno. Je to cca osem rokov,“ uviedla Mamba. Teraz sa však rozhodla pre výraznú zmenu a umelé pramienky zhodila dole.

Speváčka topkám poskytla fotky, na ktorých pózuje už s novým účesom. „Začala som cítiť potrebu krátkych, prirodzených, fresh vlasov. Dlhé vlasy na mňa začali pôsobiť ťažkopádne. Ale musím sa priznať, že krátke vlasy sú náročnejšie na úpravu. Dá viac práce, aby vyzerali dobre,“ prezradila nám Dasha, ktorá si na svoj nový vzhľad ešte stále zvyká. 

Podstatný hlas pri Mambinom rozhodovaní mal aj jej priateľ Tony, tanečník z The Pastels. „Pri ňom som pochopila, že nemusím byť ‚pekná na prvú‛, aby som sa mu páčila a aby ma ľúbil. Ale že aj prirodzenosť vie byť atraktívna. A tak si ju teraz užívam,“ povedala pre Topky.sk tmavovláska. Čo hovoríte na jej zmenu? 

Mamba Dasha zhodila nadpojené pramienky vlasov a dnes sa pýši účesom kratším o niekoľko desiatok centimetrov.
Zobraziť galériu (6)
Mamba Dasha zhodila nadpojené pramienky vlasov a dnes sa pýši účesom kratším o niekoľko desiatok centimetrov.  (Zdroj: archív D.Š.)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu