Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nevraživosť vo včerajšom Súboji národov: Napätie, ktoré ste na obrazovkách nevideli!

Dana Batulková a Agáta Hanychová sa príliš rady nemajú. Na nakrúcaní panovala napätá atmosféra. Obe dámy vraj boli rady, že medzi nich tvorcovia posadili moderátora Petra Vondráčka. Zobraziť galériu (5)
Dana Batulková a Agáta Hanychová sa príliš rady nemajú. Na nakrúcaní panovala napätá atmosféra. Obe dámy vraj boli rady, že medzi nich tvorcovia posadili moderátora Petra Vondráčka.

BRATISLAVA – Nemajú sa príliš v láske! Vo včerajšom vydaní relácie Súboj národov bojovala za tím Čechov aj kontroverzná modelka Agáta Hanychová (28). Ďalšou súťažiacou bola jej svokra Dana Batulková (56). O týchto dámach je pritom vo všeobecnosti známe, že sa v láske rozhodne nemajú. A nevraživosť medzi nimi bola riadne badateľná aj počas nakrúcania.

Vedomostná šou Súboj národov má za sebou tretie kolo, vďaka ktorému sa pred kamerami po dlhých rokoch stretli bývalí parťáci Štefan Skrúcaný a Miroslav Noga. Ako sme vás na topkách informovali, išlo o mimoriadne milé stretnutie. Aj napriek tomu však panovala na pľaci dusná atmosféra. Pričinili sa o to osudové ženy moderátora Jakuba Prachařa – manželka Agáta Hanychová a matka Dana Batulková.

V susedných Čechách nie je žiadnym tajomstvom, že spomínané dámy sa príliš rady nemajú. Dôvodom sú vraj milenecké pletky Agátinej mamy Veroniky Žilkovej s Jakubovým otcom Davidom Prachařom. Batulková preto so svojou nevestou príliš spokojná nie je a o nejakých vrúcnych vzťahoch nemôže byť ani reč.

Napätie medzi Agátou a Danou bolo badateľné aj na nakrúcaní. „Počas prestávok sa spoločne príliš nebavili. Dokonca to vyzeralo tak, akoby sa jedna druhej vyhýbali,” prezradil náš zdroj zo zákulisia relácie. Hanychová teda má ešte čo robiť, aby si svoju svokru získala na svoju stranu. Otázka je, či sa o to vôbec usiluje...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu