Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zanedbaná Hanychová v Bratislave s vajglom v ústach: Stačilo pár minút a...

Správny účes a líčenie robia zázraky. Je si toho vedomá aj Agáta Hanychová. Zobraziť galériu (6)
Správny účes a líčenie robia zázraky. Je si toho vedomá aj Agáta Hanychová.

BRATISLAVA - ...stala sa z nej kočka! Modelka Agáta Hanychová (28) si v súkromí na svoj vzhľad vôbec nepotrpí. Ako jedna z mála hviezdičiek česko-slovenského šoubiznisu nemá problém pobehovať po uliciach bez mejkapu a so strapatým účesom. Občas umocní zanedbaný imidž aj cigaretou v ústach. Keď je však treba, v priebehu niekoľkých minút sa dokáže zmeniť na upravenú dámu.

Keď musíš, tak musíš! Fajčenie je neresťou mnohých ľudí. Výnimkou nie sú ani známe tváre nášho šoubiznisu, ktoré sa touto slabosťou ani netaja. K nim patrí tiež mladá mamička Agáta Hanychová, ktorú sme uprostred týždňa stretli v Bratislave na nakrúcaní jojkárskej šou Súboj národov. Tmavovlasá modelka dopĺňala nikotínový nedostatok ihneď, ako vystúpila z auta.

Modelka pútala pozornosť nielen cigaretou visiacou v ústach, ale aj vzhľadom. Vlasy mala ledabolo uviazané vo chvoste, tvár nenalíčenú a s outfitom si taktiež nedala veľa námahy. Keď sa však Hanychová dala do parády, to už bola iná káva. S nežnými vlnami na hlave, s jemným mejkapom a vo vysokých lodičkách bola konečne hodná pomenovania modelka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu