Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zlé správy pre Michala Hudáka: Takto si to rozhodne nepredstavoval!

Michal Hudák moderuje šou Súboj národov. Tá však divákov príliš nezaujala. Zobraziť galériu (4)
Michal Hudák moderuje šou Súboj národov. Tá však divákov príliš nezaujala.

BRATISLAVA – Nenaplnené očakávania! Televízie Joj a Prima si od medzinárodného projektu Súboj národov veľa sľubovali. Medzi divákmi sa však relácia moderovaná Michalom Hudákom (44) a Martinom Dejdarom (49) neteší príliš veľkej obľube. V susedných Čechách už preto začali vyvodzovať dôsledky. Urobí podobné opatrenia aj vedenie na Kolibe?

Vedomostné súťaže a testy boli medzi divákmi vždy celkom obľúbené. Zrejme aj preto sa rozhodli televízie Joj a Prima spojiť svoje sily a porovnať, či sme na tom z hľadiska inteligencie lepšie my Slováci alebo naši bratia Česi. V rámci jarnej sezóny preto stanice spustili šou Súboj národov, do ktorej obsadili zaujímavé tváre z radov prominentov.

Ani účasť rôznych hviezd však televíziám príliš vysokú sledovanosť nezabezpečila. Skôr naopak. Prima už dokonca pristúpila k zmenám vo svojom programe a vedomostnú šou odsunula na neskorší vysielací čas.

Podľa informácií portálu mediaboom.sk nejde o jedinú zmenu, ktorá sa Súboja národov dotýka. Pôvodne vraj bolo naplánovaných 12 epizód, no naši západní susedia chcú skončiť už po 9 kolách. Tieto zmeny sa zrejme podpíšu aj pod honoráre moderátorských hviezd Martina Dejdara a Michala Hudáka. Druhý spomínaný tak predčasne príde aj o možnosť získať si sympatie českých divákov.

Na Kolibe sme zisťovali, ako sa so vzniknutou situáciou vyrovnávajú oni. „Zatiaľ neplánujeme žiadne zmeny,” povedala nám hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová. Nechajme sa však prekvapiť, ako napokon kompetentní vyrieša otázku nepriaznivej sledovanosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu