Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Návrat Nogu a Skrúcaného: Po dlhých rokoch spolu v televíznej šou!

Štefan Skrúcaný a Miroslav Noga sa stretli pri nakrúcaní. Zobraziť galériu (7)
Štefan Skrúcaný a Miroslav Noga sa stretli pri nakrúcaní.

BRATISLAVA - Ako za starých čias! Štefan Skrúcaný (54) a Miroslav Noga (54) prežili včerajší deň mimoriadne príjemne. Umelci, ktorí v minulosti tvorili vydarenú humoristickú dvojicu, sa totiž po dlhšom čase opäť stretli pred televíznymi kamerami. Čo alebo kto ich dal po dlhých rokoch znovu dokopy?

Štefan Skrúcaný a Miroslav Noga tvorili v minulosti humoristickú dvojicu, ktorá sa tešila mimoriadnej popularite. Zhruba pred deviatimi rokmi sa však ich pracovné cesty rozišli a v umeleckej brandži sa realizovali každý osve. Uprostred tohto týždňa však zabávači mali možnosť zaspomínať si na staré časy. Obaja sa totiž stretli na nakrúcaní jojkárskej šou Súboj národov. 

Ako nám Skrúcaný prezradil, atmosféra na pľaci bola veľmi príjemná, keďže sa tam stretol s viacerými kamarátmi. Nepochybne najviac ho potešila práve prítomnosť Nogu. „S Mirkom sme celkom dlho takto spoločne nestáli pred kamerami. Nie preto, že by sme mali nejaký problém, ale kvôli tomu, že nás nespája žiadny pracovný projekt. Teraz išlo skôr o náhodu a bolo to veľmi príjemné a zaujímavé,” prezradil pre topky.sk zabávač. 

Vzhľadom na to, že Noga a Skrúcaný boli vždy zohratou dvojicou, chceli sme vedieť, či medzi nimi fungovala chémia aj po toľkých rokoch. „V podstate aj áno. I keď pri tomto type relácie nie je veľmi veľká príležitosť na dialógy. Každý z nás tam bojuje za seba, čo nás trošku limitovalo,” poznamenal Štefan, pre ktorého kolega stále veľa znamená. „Keď som s Mirkom pred kamerami, tak je to vždy príjemné. Mám totiž v sebe taký pocit istoty,” dodal umelec. 

Skrúcaný sa tiež netajil tým, že v súkromí sa s bývalým parťákom príliš nestretávajú. „Je to jednak zaneprázdnenosťou a tiež Mirkovým spôsobom života. On si to tak vyárendoval, že chce žiť v súkromí a pre svojich najbližších. Má to tak nastavené aj voči ostatným kolegom a všetci to rešpektujeme,” reagoval na margo toho Štefan. „Ale zhodli sme sa, že si naplánujeme nejakú spoločnú grilovačku, kde trošku pokecáme aj o súkromí,” uzavrel. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu