Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľký televízny projekt bez Rozborila: Vilo, tu si mal byť ty!

Tvárami veľkého projektu Súboj národov sú Michal Hudák a Martin Dejdar. Zobraziť galériu (4)
Tvárami veľkého projektu Súboj národov sú Michal Hudák a Martin Dejdar.

BRATISLAVA - Fungujú aj bez neho! Bývalý markizák Vilo Rozboril (47) mal po prestupe do konkurenčnej Jojky ukázať svoj nový rozmer. Hovorilo sa o pôsobení v pripravovanej veľkolepej šou Súboj národov. Na Kolibe však napokon tento post obsadil Michal Hudák (44), ktorý ma za sebou už aj prvé práce na projekte.

Televízia Joj už v týchto dňoch intenzívne promuje veľký projekt s názvom Súboj národov, na ktorom opäť spolupracuje s českou televíziou Prima. Úloha moderátorov pripadla Martinovi Dejdarovi a Michalovi Hudákovi. Tí už majú za sebou aj nakrúcanie spotov, ktoré navodzujú dojem bitky.

Dvojica moderátorov sa stretla napríklad v boxerskom ringu, či pri pretláčaní rukou. Spoločnosť im robili sporo odeté krásky. „Na nakrúcaní panovala výborná nálada. Martin a rovnako tak aj Michal sú skvelí zabávači, takže o srandu určite nebude núdza aj v každom vysielaní,” dozvedeli sme sa od člena štábu, ktorý sa nakrúcania zúčastnil.

Ktovie, akoby prácu na projekte Súboj národov zvládal Vilo Rozboril, ktorý mal byť pôvodne hviezdou tohto formátu. Po čase totiž zneistel, či je táto šou pre neho vhodná. Na Kolibe sa napokon rozhodli pre Michala Hudáka. A ako sa zdá, išlo o správne rozhodnutie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu