Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zvrat medzi Rozborilom a Jojkou: Nakoniec je všetko inak!

Vilo Rozboril veľkolepú šou Súboj národov moderovať nebude. Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril veľkolepú šou Súboj národov moderovať nebude.

BRATISLAVA – Situácia sa zamotáva! Vilo Rozboril (47) sa na obrazovkách Jojky tak skoro neobjaví. Začiatkom roka síce televízia avizovala veľkolepý projekt Súboj národov, ktorý mal uvádzať práve bývalý markizák, no tieto plány sú už minulosťou. Očakávanej šou sa napokon ujme iná tvár z Koliby - Michal Hudák (44).

Ďalšie mesiace bez Vila! Po tom, čo sa Rozboril a nový riaditeľ Markízy Matthias Settele nedohodli na pokračovaní obľúbenej relácie Modré z neba, rozhodol sa moderátor skúsiť šťastie u konkurencie. Vtedajší šéf Jojky František Borovský neskrýval svoje nadšenie a bývalého markizáka plánoval obsadiť do pripravovanej veľkolepej šou. „Dostane v nej možnosť ukázať svoj nový moderátorský rozmer,” tvrdil vtedy Borovský.

Vilo sa mal objaviť v Súboji národov, ktorý počas jarnej sezóny odvysiela Jojka v spolupráci s českou Primou. Po čase však začal Rozboril vymýšľať - zneistel, či je pre neho tento súťažný formát vhodný. Definitívny verdikt preto kvôli jeho otáľaniu padol až počas uplynulého týždňa. Na Kolibe sa rozhodli pre svoju osvedčenú tvár – Michala Hudáka. „Je obľúbeným jojkárskym moderátorom a hercom už 12 rokov. Táto veľká šou je preňho ako stvorená,” povedala hovorkyňa Lucia Kulihová. Českú stranu v moderátorskej dvojici zastúpi Martin Dejdar. 

Samotný Rozboril si bude musieť na televízny návrat počkať do jesene. Vtedy by sa mala na Jojke objaviť jeho nová relácia. Moderátor sľubuje, že bude pokračovať v myšlienke Modrého z neba. Malo by teda ísť o program s charitatívnym rozmerom. Jeho fanúšikovia však majú pred sebou ešte dlhé mesiace čakania... 

O čom bude šou Súboj národov?
Testovanie Slovákov a Čechov bude prebiehať v dvanástich kolách, každý týždeň uvidíme jedno. Zástupcovia každej krajiny, vrátane celebrít, si zmerajú sily vo vedomostiach a náročných úlohách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu