Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V Jojke naštvaní na hviezdy Markízy: Prečo im ležia v žalúdku?!

Jojkári majú trio markizákov v zuboch. Zobraziť galériu (5)
Jojkári majú trio markizákov v zuboch.

BRATISLAVA - Má to svoje následky! František Borovský (37) pomerne nedávno urobil nečakané rozhodnutie a do televízie Joj zlákal dlhoročné tváre konkurencie. Viacerí jeho kolegovia na pozíciach topmanažérov s týmto krokom nesúhlasili. Mnohí totiž nemali pocit, že by takéto posily potrebovali. Hlavne, keď počas nastaveného šetriaceho režimu dostali Marianna Ďurianová (37), Vilo Rozboril (47) a Pavel Bruchala (36) prísľub vysokých platov a nových relácií. Generálneho riaditeľa nakoniec tento ťah stál miesto a budúcnosť markizákov je neistá. No aj keď nakoniec nastúpia za menšie peniaze, vrelá atmosféra ich na novom pracovisku nečaká.

Podľa našich informácií nie sú Jojkári vôbec spokojní s tým, že k nim majú namierené hviezdy z Markízy. Ako sme sa dozvedeli z mediálneho prostredia, avizovaný príchod Marianny Ďurianovej, Vila Rozborila a Pavla Bruchalu na Kolibu nepotešil nikoho okrem nich samotných.

„Nechápem tento krok. Máme tu dosť vlastných ľudí a dobrých moderátorov,” povedal nám človek priamo z televízie. Takýto postoj podľa našich informácií zaujali viacerí. A nechápavosť sa zmenila až na zlosť, keď vyšli najavo ďalšie skutočnosti. 

František Borovský totiž podľa našich informácií sľúbil markizákom rozprávkové platy a vytvorenie úplne nových relácií, čo tiež vyžaduje nie malé investície. Pritom už počas vysielania poslednej talentovej šou sa hovorilo o oklieštených financiách a na Kolibe boli celkovo snahy o šetrenie. 

Niet sa teda čomu čudovať, že ohľadom príchodu trojice z Markízy panujú na Kolibe negatívne emócie. František Borovský sa kvôli nezhodám s ostatnými členmi topmanažmentu rozhodol opustiť svoju funkciu. A mnohí v Jojke dúfajú, že vďaka tomu Ďurianová, Rozboril a Bruchala zostanú za bránami stanice.  

Nové vedenie na čele s Marcelom Gregom už začalo personálne upratovanie a nikto teraz netuší, ako to s odídencami zo Záhorskej Bystrice dopadne. Prevláda názor, že Jojka začne s tvrdými vyjednávaniami ohľadom peňazí. Ak budú chcieť nastúpiť, budú sa musieť uspokojiť s oveľa menšími platmi. No ani to im nezabezpečí vrelé prijatie. Stále totiž bude platiť fakt, že jojkári mali už od začiatku odmietavý postoj k ich príchodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu