Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zemetrasenie v Jojke pokračuje: Padli ďalšie hlavy!

Dnes sa so svojím chlebodarcom musel rozlúčiť aj riaditeľ úseku korporátnej a marketingovej komunikácie Ivan Huljak. V tejto funkcii bol dvanásť dní. Zobraziť galériu (4)
Dnes sa so svojím chlebodarcom musel rozlúčiť aj riaditeľ úseku korporátnej a marketingovej komunikácie Ivan Huljak. V tejto funkcii bol dvanásť dní. (Zdroj: Joj)

BRATISLAVA - Ešte to neskončilo! Uplynulo len pár dní, čo sme vás informovali o nečakanom odstúpení Františka Borovského (37) z funkcie generálneho riaditeľa televízie Joj, a už sú známe ďalšie odchody. Ako sa nám podarilo zistiť, dnes sa museli s Kolibou rozlúčiť bývalý riaditeľ Úseku korporátnej a marketingovej komunikácie Ivan Huljak a riaditeľ nových médií Vladimír Mužík.

Uplynulý týždeň otriasla médiami informácia o nečakanom odstúpení Františka Borovského z postu generálneho riaditeľa Jojky. No zdá sa, že personálne zemetrasenie na Kolibe pokračuje. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, toto zďaleka nebol jediný odchod z červeno-bielej televízie.

Dnes dostali výpoveď dvaja členovia topmanažmentu. Jedným z nich je Vladimír Mužík, ktorý v Jojke pôsobil ako riaditeľ nových médií len krátke tri mesiace. Podobne dopadol aj Ivan Huljak, ktorý sa na poste riaditeľa Úseku korporátnej a marketingovej komunikácie a analýz Joj Group ohrial len krátkych 12 dní. No ešte predtým v televízii pôsobil ako riaditeľ vlastnej tvorby. Povráva sa, že jeho post by mala dostať Ivana Semjanová, ktorá na ňom v minulosti už pôsobila. V novembri 2013 však bola odvolaná.

Podľa našich informácií dnes mala rovnako o svoje miesto prísť aj Jana Hegedüsová. Tá bola od 1. júla 2013 manažérkou programového úseku a kompletne zastrešovala program televízie. Čistky vraj neobišli ani personálnu manažérku Zuzanu Kuchtovú. Zdá sa teda, že Koliba svoje rady poriadne prerieďuje. Majú sa podobného scenára obávať aj ďalší?! Stanovisko televízie zisťujeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu