Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Koleník si to rozdal s nahou ženou režiséra: Priamo pred jeho očami!

Ján Koleník si pred českými kamerami užíval s Veronikou Novou, kým jej manžel scény režíroval. Zobraziť galériu (6)
Ján Koleník si pred českými kamerami užíval s Veronikou Novou, kým jej manžel scény režíroval.

BRATISLAVA - Poriadne horúco na pľaci! Jána Koleníka (33) momentálne môžeme vídať v českom seriáli První republika. Pri jeho nakrúcaní došlo aj na intímne scény, v ktorých slovenský sexsymbol účinkuje s herečkou Veronikou Novou (27). Pikoškou je, že vášnivé momenty s polonahou tmavovláskou predvádzali priamo pred zrakmi jej manžela - režiséra.

Vášeň a nahota! Ján Koleník je aktuálne pracovne v Čechách, kde nakrúca seriál První republika. V piatkovej časti došlo na obrazovkách Českej televízie už aj na intímnosti. Slovenský sexsymbol sa totiž oddával milostným hrátkam s polonahou kolegyňou Veronikou Novou. 

Pikantné je, že herečkin manžel Biser A. Arichtev je režisérom tohto počinu a odhalené scény Jána s Veronikou musel sledovať veľmi pozorne. Ako prezradil českému denníku Blesk, poriadne pri tom žiarlil a snažil sa, aby to mali všetci rýchlo za sebou. Vášnivé úryvky však aj tak museli byť párkrát opakované.  

Topky.sk oslovili aj samotného Koleníka s otázkou, ako sa mu za týchto okolností hralo. „Chceli sme, aby to bolo pekné a aby vynikla romantická atmosféra - a samozrejme aj Veronika. V tomto sa snažíme byť profíci,” okomentoval trochu nezvyčajné nakrúcanie. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu