Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z Koleníka je sexuálna mašina: Jedna aférka za druhou!

Ján Koleník v krátkom čase vystriedal v posteli pred kamerami dve ženy. Zobraziť galériu (10)
Ján Koleník v krátkom čase vystriedal v posteli pred kamerami dve ženy.

PRAHA - Je to riadny zvodca! Ján Koleník (33) nedávno prežíval horúce chvíle, keď nakrúcal do seriálu První republika sexuálne scény s manželkou režiséra. Od ich vysielania ubehli len dva týždne a už sa na obrazovkách Českej televízie objavil v posteli s inou ženou. Jeho postava si to rozdala dokonca s manželkou vlastného brata. Zdá sa, že pre našich susedov je slovenský fešák stelesnením náruživého plejboja.

Strieda to! Ján Koleník opustil postavu sexi mafiána Masláka z jojkárskeho Paneláku, aby mohol v Čechách nakrúcať seriál První republika. Zdá sa však, že pečať zvodcu mu zostala aj za našimi hranicami. 

Približne pred dvomi týždňami sa na obrazovkách odohrávali jeho sexuálne scény s Veronikou Novou, ktorá je manželkou samotného režiséra seriálu. Teraz však v jeho posteli skončila úplne iná žena. Pred kamerami si to rozdal s Markétou Plánkovou, ktorá v dobovom projekte stvárňuje dokonca jeho švagrinú.

A ani toto nakrúcanie nebolo ľahké, herci boli radi, keď to už mali za sebou. „Milostných scén som veľa netočila, ale vždy boli veľmi cudné. Všetko sa nacvičilo do posledného detailu. Môj názor je, že menej je niekedy viac,” prezradila pre denník Aha! herečka. Ktovie, koľko partneriek nakoniec Koleník v českom počine vystrieda... 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu