Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Celé lietadlo v napätí: Poplach kvôli českej herečke!

Ján Koleník a Veronika Arichteva Zobraziť galériu (3)
Ján Koleník a Veronika Arichteva (Zdroj: česká televize)

PRAHA - Keď sa v lietadle spustí poplach, každý okamžite stuhne. Niet sa teda čo čudovať, že na českú herečka, ktorá bola za jeden taký zodpovedná, pozerali ostatní cestujúci s riadnou nenávisťou.

Veronika Arichteva je známa napríklad ako herecká partnerka Jána Koleníka zo seriálu První republika a tiež z relácie 3v1, ktorú tvorila s kolegyňami Nikol Štíbrovou a Martinou Pártlovou. 

Veronika Arichteva si zahrala aj s Marošom Kramárom
Zobraziť galériu (3)
Veronika Arichteva si zahrala aj s Marošom Kramárom  (Zdroj: Tv Prima)

No na palube lietadla je jedno, či ste známy... Hlavne, keď vyrobíte scénu, pri ktorej ostatní netušia, čo si majú myslieť. „Musela som ísť na toaletu. Lenže niekto tam bol predo mnou vykonať niečo väčšie, a tak som z kabelky vytiahla deodorant a trochu to tam vystriekala. Lenže vôňa zasiahla aj hlásič požiaru a bolo zle,” prezradila Arichteva v Late Night Show na rádiu Evropa 2. 

Ona sama ale poplach evidentne nezaznamenala. „Zrazu začal niekto strašne búchať na kabínku, dobýjať sa dnu a ja som vôbec nechápala, čo sa deje,” uviedla. Personálu musela vysvetľovať, že v žiadnom prípade na toalete nefajčila, dokonca jej skontrolovali aj kabelku, či naozaj pri sebe nemá cigarety. 

„Keď sme sa vrátili na miesta, tak po nás nenávistne všetci pozerali,” priznala herečka, ktorá mala so sebou aj syna menom Luka, ktorý sa narodil koncom septembra 2020. 

Celé lietadlo v napätí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Veronika Arichteva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu