Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Koleníkov návrat na Slovensko: Stalo sa to, čo nik nečakal!

Ján Koleník sa vracia do Paneláku. Z nakrúcania na Kolibe odchádzal s kolegom Robom Jakabom. Zobraziť galériu (7)
Ján Koleník sa vracia do Paneláku. Z nakrúcania na Kolibe odchádzal s kolegom Robom Jakabom.

BRATISLAVA - Ďalšie zmeny! Mnohé diváčky Paneláku zostali koncom roka nepríjemne prekvapené. Ján Koleník (33) totiž išiel nakrúcať do Čiech a na slovenský seriál mu nezostal čas. Scenárista Andy Kraus (46) preto hľadal do projektu nový sexsymbol. Francúz Sylvain Machac (31) sa však na Jojke ani nestihol poriadne ohriať, a Maslák je prekvapivo späť. V stredu sa nám podarilo zachytiť fešného herca na Kolibe, kde absolvoval svoje prvé nakrúcanie po dlhšej prestávke.

Môžu sa opäť radovať! Fanúšičky jojkárskeho Paneláku koncom roka oplakali odchod Jána Koleníka. Kvôli práci v Čechách totiž nestíhal nakrúcať aj na Slovensku, a tak sa jeho postava Masláka zo seriálu vytratila. 

Scenárista Andy Kraus preto okamžite začal hľadať nový sexsymbol, ktorý by potešil oči diváčok. Angažoval francúzskeho fešáka Sylvaina Machaca, no jeho pozícia je už dnes v ohrození. Ján Koleník sa totiž vrátil na pľac. 

V stredu sa nám podarilo obľúbeného herca zachytiť pred ateliérmi na Kolibe, kde už absolvoval aj prvé nakrúcanie po prestávke. „Seriálová postava Masláka v podaní obľúbeného Jána Koleníka sa vracia na obrazovky televízie Joj. Prevažne ženské publikum potešíme správou, že v Paneláku sa objaví už čoskoro,” potvrdil nám aj Michal Pilip z PR oddelenia televízie Joj. Ako dodal, Francúza Sylvaina si zatiaľ tiež ponechajú, a tak budú na Jojke útočiť na srdcia žien až dvomi sexsymbolmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu