Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mamu Lucie Bílej prebrali z kómy: Dozvedela sa hrozné veci!

Lucie Bílá prežíva v týchto dňoch azda najťažšie chvíle svojho života. Jej mama totiž prekonala mŕtvicu a má ochrnutú polovicu tela. Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá prežíva v týchto dňoch azda najťažšie chvíle svojho života. Jej mama totiž prekonala mŕtvicu a má ochrnutú polovicu tela. (Zdroj: SITA)

PRAHA - Dni plné strachu! Česká speváčka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent Lucie Bílá (47) prežíva azda najťažšie chvíle svojho života. Jej mama Hana (74) totiž pred dvoma týždňami prekonala ťažkú mŕtvicu, kvôli ktorej upadla do kómy. A hoci sa z nej v týchto dňoch prebrala, prišla ďalšia rana. Pani Zaňáková sa od lekárov dozvedela, že má ochrnutú polovicu tela.

Prvé mesiace roka nezačali pre českú speváčku Luciu Bílú práve najlepšie. V poslednom období si totiž tmavovláska robí veľké starosti o svoju mamu. Tá pred dvoma týždňami prekonala mŕtvicu, kvôli ktorej následne upadla do kómy. Prognózy lekárov spočiatku neboli vôbec pozitívne. Dnes však môžeme hovoriť o veľkom šťastí v nešťastí. Pani Hana sa pred pár dňami z kómy síce prebrala, no zlou správou je, že je sčasti ochrnutá.

„Polovica tela pacientky je nehybná. A či sa to zlepší? Radšej nedávame žiadne nádeje,“ povedal zdroj českému denníku Blesk vo vojenskej nemocnici v pražských Střečoviciach, kde speváčkina mama leží. Pani Zaňáková je ešte stále napojená na prístroje a okrem toho, že sa nevie pohnúť, nedokáže ešte ani hovoriť. S okolím komunikuje iba svojimi očami. „Už to ale nie je beznádejné,“ uzavrel zdroj.

Lucie Bílá so svojimi milovanými rodičmi - mamou Hanou a otcom Karolom Zaňákovcami.
Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá so svojimi milovanými rodičmi - mamou Hanou a otcom Karolom Zaňákovcami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu