Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pani učiteľka zo Slunce, seno: Lucie Bílá sa priživila na jej smrti, útočí sestra!

Práve kvôli tejto fotke zo spoločných Vianoc má sestra zosnulej Jiřiny Jiráskovej ťažké srdce na speváčku Lucii Bílú. Zobraziť galériu (4)
Práve kvôli tejto fotke zo spoločných Vianoc má sestra zosnulej Jiřiny Jiráskovej ťažké srdce na speváčku Lucii Bílú. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Smútok a zlosť! Presne tieto pocity cíti aj rok a pol po smrti herečky Jiřiny Jiráskovej (81) jej nevlastná sestra Petra Jandová (68). Príbuzná umelkyne nedokáže odpustiť speváčke Lucii Bílej (48) jej prístup k známej Češke. Porotkyňa talentovej súťaže sa s ňou totiž krátko pred smrťou fotila a snímky následne zverejňovala na svojej fanúšikovskej stránke. Umierajúcu hviezdu, ktorú si mnohí pamätajú aj ako spievajúcu pani učiteľku zo Slunce, seno, vraj jednoducho využila na svoje zviditeľnenie.

Od smrti českej herečky Jiřiny Jiráskovej, ktorú mnohí diváci poznajú aj ako pani učiteľku z úspešnej trilógie Slunce, seno, ubehol už viac ako rok a pol. V čase, keď na tom česká filmová hviezda bola najhoršie, ju pravidelne navštevovala Lucie Bílá. 

No hoci sa na prvý pohľad zdá, že speváčka herečke krátko pred smrťou veľmi pomáhala, Jiráskovej nevlastná sestra Petra Jandová má na vec úplne iný názor. Na Bílú má aj po tak dlhej dobe stále ťažké srdce. Ako totiž tvrdí, tmavovláska umelkyňu na smrteľnej posteli nechutne využila. 

Kameňom úrazu sa mala stať vianočná fotka, ktorá vznikla v byte tažko chorej Jiráskovej. Česká slávica ju totiž následne zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. A práve toto sa nazlostenej príbuznej nepáči.

Jandová tvrdí, že interpretka na bezvládnej herečke jednoducho parazitovala. „Nechápem, že za ňou prichádzali návštevy, ktoré sa s ňou fotografovali. Neviem, aké potešenie im to mohlo spôsobiť. Fotiť sa s človekom, ktorý je na tom naozaj veľmi zle. Jiřinka bola úplne bezbranná. Chvíľami bola mimo, na liekoch,“ spomína na svoju nevlastnú sestru Petra, ktorá stála pri herečke do jej poslednej chvíle. Celú spoveď príbuznej odvysiela televízia Barrandov v piatok v dokumente Tajomstvá Jiřiny Jiráskovej.

TV tip na víkend: TV TIPY: Slunce, seno, víkend: Kultové české komédie, upíri a bohovia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu