Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Odborník Kollár radí ženám: Boris, úcta je najviac, však?!

Boris Kollár sa vyjadril k téme týraných žien. Zobraziť galériu (9)
Boris Kollár sa vyjadril k téme týraných žien.

BRATISLAVA – Prehovoril im do duše! Tematika týraných žien dokáže pohnúť snáď každým človekom. Ľahostajným v tomto prípade nezostáva ani milovník nežného pohlavia Boris Kollár (48). Záletný podnikateľ najnovšie v súvislosti s týmto problémom adresoval všetkým dámam pár vrúcnych slov. Vo svojom prejave spomínal aj úctu, ktorú partnerky a manželky očakávajú od mužov. Škoda len, že sa aj on nespráva k svojim priateľkám vždy úplne vzorne.

Meno Borisa Kollára netreba nikomu nejako zvlášť predstavovať. Podnikateľ sa zviditeľnil najmä svojou slabosťou pre nežné pohlavie a tiež tým, že má potomkov s viacerými ženami. Najznámejší záletník nášho šoubiznisu však nie je žiadny suchár a dokáže sa zabaviť aj na svoj účet. Svedčí o tom napríklad jeho účasť vo vydarenom videoklipe speváčky LeRy.

Pred pár dňami sa dal boháč opäť nahovoriť na účinkovanie v hudobnom videu. Tentokrát je však podstatou vážna téma - týranie nežného pohlavia. „Žiadna žena nejde do vzťahu na to, aby bola psychicky týraná, bitá. Očakáva od muža lásku, úctu, ochranu. Iba zakomplexovaný tyran, chudák, primitív dokáže ženu týrať, biť. Takému človeku nepatrí ani tvoj pohľad. Choď svojou cestou. Nájdi si muža, ktorý si ťa zaslúži preto, aká si. Pretože si žena,” hovorí Kollár v úvode videoklipu ku skladbe s názvom Goodbye. Snáď si obete násilia vezmú jeho slová k srdcu, hoci aj on sám dokáže svoje partnerky potrápiť, keď častokrát venuje svoju priazeň aj viacerým v rovnakom časovom období. 

Tento počin je výsledkom spolupráce interpretov Dona Čiča a Claudie z rozpadnutej formácie Gitanas, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Talentmánia. Speváčku sme oslovili s otázkou, ako vznikla myšlienka angažovať známeho boháča. „Veľa ľudí nevie, že Boris Kollár je človek, ktorý nemá problém podporiť dobrú vec. Fakt, že nás neodmietol, berieme ako gesto veľkého človeka. Na rozdiel od iných verejne známych ľudí pomáha anonymne viacerým jednotlivcom a organizáciám,” prezradila nám Klaudia Farkašová alias Claudia.

Spoluprácu so záletníkom si umelkyňa mimoriadne pochvaľovala. „Je veľmi inteligentný človek a na prekvapenie nás všetkých nie je namyslený ani povýšenecký. Režisér a kameraman klipu si ho nevedeli vynachváliť. U nás všetkých má ako človek aj ako profesionál veľký palec hore,” povedala nám na záver. 

VIDEOklip k skladbe s názvom Goodbye, v ktorom sa objavil aj Boris Kollár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu