Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Boris Kollár kritizuje Kuzminovú za jej výroky

Boris Kollár sa na sociálnej sieti navážal do Anastasie Kuzminovej. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár sa na sociálnej sieti navážal do Anastasie Kuzminovej.

BRATISLAVA - Opäť sa rozohnil! Borisa Kollára (48) sa evidentne dotklo vyjadrenie Anastasie Kuzminovej (29). Tá pre americkú agentúru povedala, že je doma viac v Rusku než na Slovensku. To vyprovokovalo podnikateľa k poriadne pikantnej reakcii. Zlatá medaila ho za týchto okolností vraj vôbec neteší a biatlonistku by najradšej poslal do r*ti.

Američania rozdelili Slovensko. Po víťazstve Anastastie Kuzminovej totiž ich spravodajská agenútra AP priniesla vetu našej biatlonistky z tlačovej konferencie v znení: „Som iba držiteľka slovenského pasu, národnosťou som Ruska, tu som doma.”

Hovorca slovenského olympijského výboru to považoval za nedorozumenie. „Ja si myslím, že rozumní ľudia to jednoducho musia pochopiť. Človek sa predsa môže cítiť doma aj na dvoch miestach, ktoré sú jeho duši veľmi blízke,” povedal pre športky.sk Ľubomír Souček. Tréner Anastasie Kuzminovej Juraj Sanitra vo verejnoprávnej televízii priamo dementoval nesprávny preklad vyjadrenia biatlonistky. 

Boris Kollár si však myslí, že ide len o zastierací manéver. A poriadne športovkyni naložil na sociálnej sieti. „Je úplne jasné, čo povedala. Že je Ruska, že je v Soči doma a že má len slovenský pas. Tak nech s ním vycestuje do Ruska, tam ho zahodí a nech tam zostane,” nedával si servítky pred ústa. „Je mi z teba zle, z takej nevďačnosti. Čo by sa ti stalo, keby si poďakovala Slovensku?” pokračoval rozčúleným tónom.

Tu však treba spomenúť, že v bezprostrednej reakcii po získaní medaily Anastasia na našu krajinu nezabudla. „Chcem sa poďakovať celému Slovensku. Veľmi ďakujem všetkým, ktorí nám verili, ďakujem fanúšikom z celého srdca,” povedala vtedy trojnásobná medailistka z posledných dvoch olympijských hier. Boris tieto jej slová zrejme nepostrehol, a tak sa poriadne rozvášnil. „Byť na mne, ti ho (slovenský pas, pozn. red.) vezmem a pošlem ťa aj s tou medailou do r*ti!” vyzúril sa boháč. 

Keďže nedávno sa pri podobnom výleve na adresu politikov bránil v médiách, že sa mu niekto nabúral do profilu, kontaktovali sme ho. Chceli sme vedieť, či ide naozaj o jeho slová. Konkrétnej odpovede sme sa však nedočkali. „Nebudem sa vyjadrovať k ničomu,” napísal v esemeske. 

Status Borisa Kollára k medializovanému vyjadreniu biatlonistky Anastastie Kuzminovej.
Zobraziť galériu (7)
Status Borisa Kollára k medializovanému vyjadreniu biatlonistky Anastastie Kuzminovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu