Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nízlové z TWiiNS ukázali mamu: Vyzerá ako ich sestra!

TWiiNS sa na webe pochválili svojou mamou. Pani Nízlová vyzerá ako ich sestra. Zobraziť galériu (7)
TWiiNS sa na webe pochválili svojou mamou. Pani Nízlová vyzerá ako ich sestra. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Aká matka, také TWiiNS! Veronika a Daniela Nízlové (27) prostredníctvom sociálnych sietí intenzívne zásobujú fanúšikov novinkami a zaujímavosťami nielen z profesionálneho, ale aj zo súkromného života. Nedávno sa dievčatá na webe pochválili fotkami svojej mamy. A hneď je jasné, po kom sú - spolu totiž všetky tri vyzerajú ako sestry.

Hovorí sa, že jablko nepadá ďaleko od stromu. Toto príslovie platí aj v prípade sexi dvojičiek Veroniky a Daniely Nízlových. Tie sa totiž nedávno na sociálnej sieti pochválili sériou fotiek, ktoré zachytávajú ich mamu. A hneď je jasné, po kom známe sestry zdedili pôvab.

Pri atraktívnej blondínke by totiž iba málokto tipoval, že ide o ich rodiča. Práve naopak, pani Nízlová pri svojich dcérach pôsobí ako rovesníčka. Často sa preto stáva, že ju ľudia považujú za ich tretiu sestru. „Stretávame sa s tým bežne. Hlavne, keď sme boli mladšie a mali sme všetky tri rovnakú farbu vlasov,“ prezradili pre topky.sk TWiiNS-ky.

To však nie je jediné, čo majú tieto ženy spoločné. Ako sa nám podarilo zistiť, problém by ste mali aj pri telefonickom rozhovore. „Ešte aj hlasy máme rovnaké. V mobile nás ľudia nikdy nevedia rozoznať,“ povedali speváčky. Tie sa nedávno pochválili aj novým videoklipom, v ktorom hviezdia po boku svetoznámeho rapera FloRidu.

Viacerí vraj tipujú, že pani Nízlová je sestrou Veroniky a Daniely z dua TWiiNS.
Zobraziť galériu (7)
Viacerí vraj tipujú, že pani Nízlová je sestrou Veroniky a Daniely z dua TWiiNS.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu