Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľký návrat po rokoch: Pamätáte si na Loba? Nestarne, skamošil sa s Kollárom a chváli sa jeho dcérou!

Spevák Lobo Ismail vsadil na ženskú krásu. Do klipu obsadil TWiiNSky a aj Vanessu Krištúfkovú, ktorú Boris Kollár vníma ako vlastnú dcéru. Zobraziť galériu (9)
Spevák Lobo Ismail vsadil na ženskú krásu. Do klipu obsadil TWiiNSky a aj Vanessu Krištúfkovú, ktorú Boris Kollár vníma ako vlastnú dcéru.

MIAMI – Vôbec sa nezmenil! Jordánsky spevák Lobo Ismail, dlhodobo žijúci v Košiciach, je mnohým Slovákom dobre známy. Na konte má totiž viacero energických skladieb s jednoduchým textom a chytľavou melódiou. Po viac ako sedemročnej prestávke ohlásil hudobník návrat. Pomáha mu s ním aj záletný boháč Boris Kollár. Na topkách si môžete v premiére pozrieť interpretovu novú skladbu Let´s Dance.

Speváka Loba si mnohí spájajú s pesničkami Meniny, Suzanna, či Ty si moja láska. Vďaka nim sa v minulosti zviditeľnil po celom Slovensku. Toto leto sa jordánsky spevák usiluje vrátiť na hudobnú scénu. Prichádza s novou skladbou Let´s Dance. Nakrútil k nej aj videoklip, ktorý vznikal na slnečnom Miami.

Zaujímavosťou je, že na Lobovom návrate má svoj podiel aj záletník Boris Kollár. Ten totiž požičal spevákovi svoj luxusný čln kotviaci na Floride. No nielen to. Súhlasil aj s účinkovaním dcéry Petry Krištúfkovej - Vanesy, ktorú berie ako vlastnú. Sympatická blondínka sa vlní pred kamerami spoločne s dvojičkami TWiiNS.

 Na Miami som okrem Let´s Dance nahral aj ďalšie skladby. Väčšina z nich sú tanečné a letné. O spomínanú pieseň prejavilo záujem niekoľko vydavateľstiev v Európe, Južnej Amerike a takisto aj v mojom rodnom Jordánsku. Chystám sa tam po niekoľkých rokoch na  návštevu,” prezradil nám interpret.

Pozorným divákom nového klipu určite neunikne, že Lobo v priebehu necelej dekády akoby vôbec nezostarol. Stále má rovnako nagélované vlasy, pestovanú briadku a slnečné okuliare na očiach. „Pár rokov som žil v Prahe. Živil som sa tancovaním, som profesionálnym tanečníkom salsy,” priblížil pre topky.sk aktivitu, ktorej sa venuje po odchode z hudobného biznisu. Okrem toho sa Lobo stihol za ten čas rozviesť. So svojou dnes už exmanželkou má 7 ročného syna Jakuba. Momentálne tvorí pár s partnerkou Evou. Žijú spolu v Košiciach. 

V najnovšom VIDEOklipe speváka Loba sa objavili aj dvojičky TWiiNS a nevlastná dcéra Borisa Kollára - Vanessa Krištúfková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu