Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TWiiNS a FloRida majú nový videoklip: Sexi telá vo vile u Kollára!

Veronika a Daniela Nízlové predstavili svoj nový videoklip k piesni s rapperom FloRidom. Časť sa nakrúcala na vile u Borisa Kollára. Zobraziť galériu (15)
Veronika a Daniela Nízlové predstavili svoj nový videoklip k piesni s rapperom FloRidom. Časť sa nakrúcala na vile u Borisa Kollára.

BRATISLAVA - Ako svetové hviezdy! Veronika a Daniela Nízlové (27), známe ako TWiiNS, žijú svoj americký sen. Pred niekoľkými rokmi odišli za veľkú mláku, aby tam skúsili šťastie a dnes sa už pohybujú v spoločnosti svetovo známych mien. Ako sme vás už informovali, dievčatá nedávno nahrali pieseň s raperom FloRidom, ku ktorej najnovšie nakrútili aj videoklip. Ten si môžete pozrieť v exkluzívnej premiére na topkách. Slovenky v ňom predviedli nielen sexi krivky, ale aj zábavu na vile u Borisa Kollára (48).

Sestry Veronika a Daniela Nízlové žijú striedavo za veľkou mlákou a na Slovensku už niekoľko dlhých rokov. V čase, keď sa rozhodli skúsiť šťastie v USA, boli doma už známym pojmom, no napriek tomu to dievčatá riskli. Zbalili si kufre a v zahraničí začali opäť od nuly. A zdá sa, že to stálo za to. Ako sme vás totiž pred časom na topkách informovali, speváčky nahrali pieseň, na ktorej spolupracovali so známym raperom Flo Ridom. A teraz k rytmickej skladbe s názvom One Night Stand vyšiel aj dlhoočakávaný klip.

Zvodné pohyby, zmyselné pohľady a dokonalé telá v plavkách - presne takto vyzerajú úspešné Slovenky vo videu. Krásky majú sexepílu na rozdávanie, čo zrejme napomohlo tomu, že video vyvolalo celosvetovú pozornosť. Záujem o kúpenie licencie totiž podľa slov ich manažéra prejavilo viac ako 50 krajín. „Bude sa vysielať v celej Európe, USA, Japonsku, Austrálii a v Južnej Amerike,“ prezradil pre topky.sk Braňo Jančich.

Zaujímavosťou je, že klip sa nakrúcal aj v luxusnej vile Borisa Kollára na Floride. „Prenajal ju dievčatám a celému štábu bezplatne a nezištne. On sám sa však v klipe neobjavil, nebolo to ani v pláne,“ povedal Jančich, ktorý ďalej podotkol, že podľa neho ide o najvýpravnejší a najdrahší videoklip v histórii slovenskej a českej popmusic. „Natáčalo sa takmer mesiac na Miami. Interiérové zábery vznikali v Bratislave. Postprodukcia trvala takmer ďalší mesiac,“ vyjadril sa producent videoklipu Johnny Kortis. Dievčatá by už čoskoro mali predstaviť aj svoj singel, ktorý nedávno nahrali s ďalším svetoznámym raperom Snoop Doggom

VIDEO: Dlhoočakávaný klip k piesni One Night Stand od TWiiNS a FloRidu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu