Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Marianna Ďurianová do tv Joj: Môže za to Bruchala?

Marianna Ďurianová a Pavel Bruchala spolu pracovali v Markíze a krátko po sebe zamierili do Jojky. Zobraziť galériu (7)
Marianna Ďurianová a Pavel Bruchala spolu pracovali v Markíze a krátko po sebe zamierili do Jojky.

BRATISLAVA - Stále spolu! Marianna Ďurianová (37) a Pavel Bruchala (37) sa nikdy netajili tým, že sú v súkromnom živote veľmi dobrí kamaráti. A zdá sa, že aj ich profesijné cesty zostávajú úzko späté. Obaja totiž strávili v Markíze dlhých 13 rokov. A obaja sa krátko po sebe rozhodli vymeniť túto televíziu za Joj. Dokonca uviedli aj rovnaký dôvod tohto kroku. To nebude len náhoda...

Čoskoro z nej bude Jojkárka! Marianna Ďurianová šokovala v posledný januárový deň výpoveďou, ktorú po 13 rokoch podala v Markíze. Málokto by čakal, že táto stálica zo Záhorskej Bystrice niekedy zmení dres, ale stalo sa. Ulovila ju televízia z Koliby. 

Zaujímavé však je, že oznámenie o prestupe prišlo len necelé dva týždne po tom, čo úplne rovnaký krok urobil Pavel Bruchala. A o ňom je známe, že má s blondínkou naozaj nadštandardné vzťahy. Ich kamarátstvo trvá už dlhé roky a mnohokrát sa bok po boku objavili aj v spoločnosti. 

Je teda viac než pravdepodobné, že spolu preberali aj takýto dôležitý pracovný prestup. To nám potvrdili aj viaceré zdroje z ich okolia. „Intenzívne to spolu konzultovali a Pavel zohral dôležitú úlohu pri Marianninom rozhodovaní,” dozvedeli sme sa od nášho informátora. Dokonca aj dôvod, prečo sa rozhodli odísť do Jojky, uviedli obaja rovnaký. Vraj potrebovali zmenu. 

Zdá sa teda, že Ďurianová a Bruchala sú naprogramovaní úplne zhodne. V rovnakom čase zatúžili po zmene a obaja zamierili k tomu istému novému zamestnávateľovi. Okrem toho, že zostávajú kamarátmi, sa tak budú môcť o chvíľu opäť osloviť aj označením kolega - kolegyňa.

Samotný Pavel Bruchala ale pri tejto téme zvolil cestu zahmlievania. „Sme veľmi dobrí kamaráti, no každý sme sa rozhodli samostatne,” tvrdí moderátor diplomaticky. Netají však, že Mariannin príchod na Kolibu víta s nadšením. „Veľmi sa teším, keďže tam teraz budeme pôsobiť obaja. O konkrétnych projektoch ale hovoriť nebudem. V správnej chvíli to zverejní sama televízia,” povedal nám blondínkin obľúbený - bývalý a zároveň aj budúci - kolega.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu