Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianová odchádza z Markízy, smeruje do Jojky!

Marianna Ďurianová skončila v Markíze. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová skončila v Markíze.

BRATISLAVA - Ďalšie obrovské prekvapenie! Z Markízy v poslednej dobe odišlo viacero stálic. Pri Marianne Ďurianovej (37) by však naozaj málokto čakal, že aj ona v Záhorskej Bystrici skončí. Veď len v novembri sa vrátila po materskej dovolenke. Čoskoro dokonca mala prejsť z víkendového vysielania opäť na celotýždenné. Šokom sú aj správy o tom, že zakotví v Jojke.

Toto nečakal nikto! Marianna Ďurianová začínala v Markíze v roku 2001 a patrí k naozajstným stáliciam televízie. Z obrazoviek sa vytratila len kvôli pôrodu, ktorý prebehol v auguste 2012. Synovi Romankovi sa chcela venovať čo najviac, preto sa do práce vrátila až v novembri minulého roka. 

Blondínka s mamičkovými povinnosťami si vzala v Záhorskej Bystrici na starosť víkendové služby. No už od marca mala podľa našich informácií nastúpiť na klasické zmeny, aké majú aj jej kolegovia. Napriek tomu však prišla nečakaná správa o jej konci. „Marianna je skvelá moderátorka a novinárka. Markíza bola jej domovskou televíziou viac ako 13 rokov a my všetci si veľmi vážime jej prácu a nadšenie, ktoré do nej vkladala. Prajeme jej veľa šťastia,“ povedal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.

Len 3 mesiace po návrate sa teda Ďurianová rozhodla odísť. „Televízia Markíza mi dala fantastickú profesijnú aj ľudskú skúsenosť, za čo som veľmi vďačná. Po viac ako trinástich rokoch však nastal čas na zmenu,“ povedala Marianna na margo svojho odchodu.

Prekvapením je, že jej kroky smerujú do Jojky. Hoci kedysi dávno externe spolupracovala s STV a aktuálne tam pôsobí jej bývalý nadriadený Václav Mika, rozhodla sa pre Kolibu. Tam si to už pred ňou namierili Vilo Rozboril či Pavel Bruchala a je možné, že tam skončí aj Martina Mečiarová. „Mariana Ďurianová sa od istého dátumu stane členom tímu televízie JOJ. Veľmi sa z tejto správy tešíme‚” vyjadril sa moderátorkin nový šéf František Borovský. „Pravdupovediac, veľmi som neveril, že to dotiahneme do takéhoto zdarného konca, ale keďže je to už oficiálne potvrdené, tak v tejto chvíli vieme povedať, že bude moderovať formát v hlavnom vysielacom čase. Všetky podrobnejšie informácie o samotnej relácii, kedy sa spustí a tých zvyšných päť miliónov otázok zodpovieme neskôr,“ dodal generálny riaditeľ Jojky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu