Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajnosti okolo Ďurianovej: Vieme, kvôli čomu odchádza z Markízy do Jojky!

Marianna Ďurianová už čoskoro bude hájiť farby televízie Joj. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová už čoskoro bude hájiť farby televízie Joj. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – To bude výzva! Marianna Ďurianová (37) je v očiach slovenských divákov dlhé roky vnímaná ako moderátorka markizáckeho spravodajstva. No keďže po 13 rokoch strávených v Záhorskej Bystrici zatúžila po zmene, už čoskoro sa objaví v konkurenčnej Jojke. Blondínkin nečakaný odchod vyvolal množstvo špekulácií týkajúcich sa jej nového džobu na Kolibe. Detaily pripravovanej relácie sú stále zahalené rúškom tajomstva. Nám sa však o angažmáne podarilo predsa len čosi zistiť.

Kráti sa jej to! Koncom januára dala Marianna Ďurianová v Markíze náhle výpoveď. „Po viac ako trinástich rokoch nastal čas na zmenu, komentovala toto svoje nečakané rozhodnutie blondínka. Tá má podľa všetkého na tento víkend naplánované posledné vysielanie v markizáckom spravodajstve. „V marci si plánuje čerpať dovolenku. Potom jej končí výpovedná lehota,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

V súvislosti s blížiacim sa Marianniným štartom v Jojke sa objavilo viacero dohadov okolo jej uplatnenia. Hovorilo sa napríklad aj o tom, že by mala mať vlastnú reláciu zábavného charakteru. Ako však najnovšie vyšlo najavo, išlo len o špekulácie. Podľa našich aktuálnych informácií plánujú na Kolibe blondínku obsadiť do publicistického formátu. Polhodinová relácia s názvom Dobrý večer! by sa mala vysielať počas pracovných dní v hlavnom vysielacom čase. Zaoberať by sa mala aktuálnymi témami a udalosťami. Pri jej moderovaní sa budú podľa našich zistení striedať bývalí markizáci – Ďurianová a Bruchala.

Pri overovaní týchto údajov sme ale na Kolibe nepochodili. „Rešpektujeme výpovednú lehotu Marianny Ďurianovej, po ktorej sa určite rada vyjadrí o svojom pôsobení v našej televízii,” povedala nám k tomu vyhýbavo hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu