Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pavel Bruchala už zarezáva v televízii Joj

Pavel Bruchala už v Jojke rokoval o svojom novom pracovnom mieste. Zobraziť galériu (7)
Pavel Bruchala už v Jojke rokoval o svojom novom pracovnom mieste. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Už je iba ich! Nie je žiadnym tajomstvom, že po trinásťročnej službe v Markíze si to Pavel Bruchala (36) namieril na Kolibu. A hoci si mnohí fanúšikovia jeho tvár nevedeli predstaviť v inej spojitosti ako s modro-žltou televíziou, musia si zvyknúť. Prinášame prvé zábery, ktoré ho zachytávajú s logom Jojky. Ako vidno, moderátor už svoju kariéru naplno rozbieha u konkurencie.

Pred pár dňami sme vás na topkách informovali, že Pavel Bruchala dal po trinástich rokoch v Markíze výpoveď. Do svojich radov ho zlákala konkurenčná Jojka, ktorá na modrookého fešáka vyrukovala so zaujímavou pracovnou ponukou. A tak nečudo, že vzájomná spolupráca už naplno prebieha. 

Moderátora sme včera pristihli v budove svojho nového chlebodarcu. Pavel Bruchala mal pracovné stretnutie týkajúce sa pripravovaného formátu televízie Joj,“ povedala pre topky.sk PR manažérka Lucia Kulihová. 

Podľa našich informácií prebiehali na Kolibe v uplynulých dňoch moderátorské kastingy do nového projektu, ktorých sa zúčastnil aj Bruchala. Ako sa nám ďalej podarilo zistiť, ide o reláciu, ktorá by mala mať dvoch moderátorov - muža a ženu. Nechajme sa teda prekvapiť, či bude bývalý markizák jedným z nich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu