Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Roman Luknár prehovoril o alkoholovej kauze: Takto si sype popol na hlavu!

Roman Luknár sa svojim najbližším verejne ospravedlnil. Zobraziť galériu (5)
Roman Luknár sa svojim najbližším verejne ospravedlnil.

BRATISLAVA - Poučil sa! Herec Roman Luknár (48), známy napríklad z jojkarského Paneláku, si vo štvrtok nadránom sadol za volant pod vplyvom alkoholu. Polícia ho eskortovala do cely predbežného zadržania, kde triezvel takmer pol dňa. Hneď v piatok bol v superrýchlom konaní potrestaný a dnes sa už snaží sekať dobrotu. Svojim najbližším a aj fanúšikom sa dokonca seriálový Dudko verejne ospravedlnil za nerozvážnosť.

Ako sme vás na topkách informovali, Roman Luknár si vo štvrtok nadránom vyrobil problém, keď ho v Bratislave na ulici Pri Šajbách zastavili muži zákona. V dychu mu totiž namerali 0,83 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,73 promile. Herec bol za svoju nerozvážnosť potrestaný pokutou vo výške 500 eur a odobratím vodičského preukazu na 14 mesiacov.

Luknár sa vzdal práva poddať odpor a verejne si dokonca sypal popol na hlavu. „Čo k tomu dodať. Jedine to, že sa mi stalo, čo sa mi stalo. Neprajem to nikomu,” povedal pre televíziu Joj seriálový Dudko, ktorý si je vedomý, že jeho nerozvážnosť mala dopad aj na jeho najbližších. „Veľmi to ľutujem. Chcel by som sa touto cestou ospravedlniť všetkým tým, ktorým som ublížil týmto činom. Myslím tým svojich blízkych, hlavne rodičov a kamarátov. Môžem uistiť všetkých, že  už sa to nestane,” uzavrel Roman, ktorý už v nedeľu ráno zarezával na pľaci, kam ho doviezol šofér.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu