Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Opitý Roman Luknár už pozná trest: Takto bude pykať za jazdu pod parou!

Roman Luknár šoféroval pod vplyvom alkoholu. Zobraziť galériu (5)
Roman Luknár šoféroval pod vplyvom alkoholu.

BRATISLAVA – Verdikt je už známy! Dnes okolo jedenástej doobeda vyriekol Okresný súd Bratislava III v superrýchlom konaní trest pre Romana Luknára (48) za jazdu pod vplyvom alkoholu. Známeho herca pristihli muži zákona vo štvrtok o 02:00 nadránom opitého za volantom s 1,73 promile.

Roman Luknár dostal pokutu za šoférovanie v opitosti 500 € a prišiel o vodičák na 14 mesiacov. „Okresný súd Bratislava III rozhodol trestným rozkazom tak, že uznal obvineného Romana Luknára vinným z prečinu ohrozenia pod vplyvom omamnej látky a odsúdil ho k peňažnému trestu vo výške 500 Eur. V prípade, ak by bol peňažný trest zmarený, vymeral náhradný trest odňatia slobody na dobu 2 mesiace,” povedal pre topky.sk hovorca bratislavského Krajského súdu Pavol Adamčiak. Verdikt je právoplatný, Roman Luknár sa vzdal práva podať odpor.

Ako sme už na topkách informovali, herca známeho napríklad z jojkárskeho Paneláku zastavili muži zákona v Bratislave na ulici Pri Šajbách vo štvrtok nadránom. V dychu mal 0.83 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,73 promile. Následne ho polícia eskortovala do cely policajného zaistenia. Za mrežami musel pobudnúť dovtedy, kým vytriezvie. Podľa našich informácií tam strávil približne dvanásť hodín. Priestory policajnej stanice opúšťal vo štvrtok okolo tretej popoludní.

Luknár sa v minulosti netajil tým, že mal s alkoholom problémy. V máji 1998 však údajne zo dňa na deň prestal piť. Zdá sa však, že metle ľudstva opätovne podľahol. A čo je horšie, svojou nezodpovednosťou ohrozil nielen seba, ale aj životy iných. Našťastie to v tomto prípade neskončilo tragédiou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu