Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Roman Luknár ukázal v Paneláku holý zadok!

Roman Luknár sa v jojkárskom Paneláku predviedol úplne nahý. Zobraziť galériu (7)
Roman Luknár sa v jojkárskom Paneláku predviedol úplne nahý.

BRATISLAVA - Zaskočil divákov! Herec Roman Luknár (48) sa pred pár dňami postaral o rozruch, keď ho za volantom načapali policajti pod vplyvom alkoholu. Netrvalo dlho a svojský umelec sa hlási o pozornosť opäť. V stredajšej časti jojkárskeho Paneláku totiž seriálový Dudko bez rozpakov vystavil do kamier svoj holý zadok.

Roman Luknár stvárňuje v jojkárskom seriáli Panelák svojského architekta Dušana Janča. Ten vstúpil do nového roka s odhodlaním, že začne žiť o čosi zdravšie. Súčasťou nového životného štýlu je aj šport, ktorý však Dudka celkom značne vyčerpáva.

Únava zmohla Dušana napríklad v stredajšej časti, v rámci ktorej musel Luknár absolvovať aj pomerne odvážnu scénu. Tvorcovia obľúbeného seriálu uložili herca do postele a snímali ho úplne nahého. Dudko bol totiž taký vyčerpaný, že sa ani nestihol obliecť. Mnoho diváčok by však zrejme oveľa viac uvítalo, keby sa v takejto situácii ocitol radšej panelákový Maslák, t.j. Janko Koleník.

V súvislosti s odvážnymi scénami sme sa snažili skontaktovať aj so samotným Luknárom. Bohužiaľ, neúspešne. Herec zložil telefón.

Roman Luknár nemá s nahotou problém. Svoj holý zadok takto vystavil do kamier.
Zobraziť galériu (7)
Roman Luknár nemá s nahotou problém. Svoj holý zadok takto vystavil do kamier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu